Zeyno15 Ayaz2016alya2022 arada agrilar oluyor ama bilmiyorum ilk hamileligim, baska belirti yok Sizde var mi belirti? Bide yurtdisindan nerden? Ben Viyanadan
Aysenurgkdmn Ayaz2016alya2022 iyice perisan etti bebisler bizi dogmadan tatini cikarin diolar ee simdide uyuyamiyoruz nasil cikcak bunun tadi
uraseliz Ayaz2016alya2022 Evet saat 4 biri sağdan biri soldan uyutmuyor bebikler 32 hafta Allahim bizi gelecek olan uykusuz günlere hazırlıyor diye düşünüyorum 😅🤣🤣
Ayaz2016alya2022 Aysenurgkdmn doğuncada gazıydı cısıydı emzırmesiydi yine uykusuz kalıyoruz benim 5 yasında bir oglum var sabah 7 basıma dikiliyor anne uyan oynayalım 😞😩😒
Ayaz2016alya2022 NurcanNurcan Antep i tutturmuşsun bir antepli olarak 😀😀ama ne yazıkkı antepte yaşamıyorum. Yurt dışındayım
Ayaz2016alya2022 uraseliz masallah ikizmi tek bukadar zorken ikiz düşünemiyorum Allah yardımcınız oldun 🤲🏻🤲🏻
uraseliz Ayaz2016alya2022 Teşekkürler valla zormuş sokağa bile çıkamıyorum daha şimdiden taşıması uyuması yürümesi sağ salim dogsunlar yeterki mucize ile geldiler her daim şükür Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💖💙