Perilisa Kızlar 29 haftalık olacam dolap bulamıyorum 😒 3 kapaklı çekmeceli dolap arıyorum yok sanki kıtlık var ya 🤨 siz nerden aldınız hangi dolapları aldınız link paylaşır mısınız kafayı yemek üzereyim dolap yüzünden devamlı eşimle tartışıyoruz 😁
Sulemmmihrimah Perilisa trendyola bak cnm henüz bende almadım biraz pahalı malesef vivenseye de bakabilirsin
donmezzderya Perilisa İzmir’de iseniz bir yapan var önerim bende bulamamıştım ve çok pahalıydı hemnes şifonyer istiyordum 2700 dü araştırken bulduk eşimle yapan ve dolapla onu 2500 yaptı herkes çok şaşırıp beğeniyor mükemmel yaptılar ve katilesi mükemmel dolapların
Gizemkocar donmezzderya ben de ariyorm birilerini yaptiracak ve izmirde yasiyorm sizinkilerin fotosunu gosterebilme şansinz var m eger sakincasi yoksa
Tansuozp_07 donmezzderya fiyati cok cok iyi Ikea’da sadece sifonyer o fiyatta Guzel gunlerde kullanin
Perilisa donmezzderya yok canım İzmir’de değilim bugün sipariş verdim internetten çok içime sinmedi ama bulamadım 😬
Perilisa BenCansu aldım canım bugün link paylaşayım istersen hem şifoniyer hem dolap 200 lira kargoyla birlikte 2500 TL ye geldi
donmezzderya Gizemkocar Turgutlu Manisa mış yerleri sanat dekor Turgutlu diye tesadüfen bulduk hem çok ilgililer hemde kaliteli ve ucuz yapıyorlar ben hatta gömme dolap yaptırcam sonra çok beğendim dolapları ve geniş içleri bende araştırdım bebek odaları filan vivenseden ikeadan ama hem kullanışsız hemde pahalı ne gerek var
donmezzderya Tansuozp_07 evet çok doğru çok teşekkürler valla uzanktaydı bize ama gittik görüştük sağolsunlar çok kaliteli getirdiler ikeadan daha müthiş bence fikrimce
elip12 Perilisa https://cilek.com/collections/dolaplar/products/baby-cotton-sl-3-kapili-dolap ben bundan aldım çok güzel içi felan ama fiyat biraz fazla. Biz alırken mağazasında duruyordu o yüzden teşhir gibiydi bir tık daha uyguna aldık bir bak istersen belki teşhir olarak vardır
fenperest Perilisa tamda dediginiz gibi bi dolabi ikeada cizdirdim. 3-4 ay once 4.5 a almistik. Aslinda daha uyguna gelebilrdi ama uygun malzemelerin stogu kalmamisti bizde beklemek istememistik.
Esra-gkl Perilisa https://www.vivense.com/rabi-diva-country-3-kapak-2-cekmeceli-mega-gardirop-modeli.html ben 4 kapaklı aldım vivenseden malı iyiydi sen 3 kapaklı dediğin için bunu düşünebilirsin uzun süre kullanır
Fnen Perilisa canım aslında hemen hemen her çocuk mağazasında var 🤷🏻♀️ Çocukrüyası noktabebe bunlara bakabilirsin İnstagramdan
Mysunshinee elip12 siz teşhir almışsınız ondan. Çilek devamlı zam yapıyor zaten almak isteyen karar verir vermez alsın bence