susu8 Gulbahar02 biz evlendiğimizde hemen çocuk istedik ikimizde kontrollerimizi yaptırdık malesef eşimde de varikosel çıktı ağrısı filan yoktu ama sperm sayısından dolayı doktor ameliyat önerdi ameliyattan 1 sene sonra anca düzene girer demişti malesef sayı artsa bile morfolojisi bozuldu tüp bebekten başka çaremiz kalmamıştı bir sürü doktor gezdim eşime keçiboynuzu kürleri çakşir otları bir sürü şey denedik 4 yıl olmadı çocuğumuz test sonucunda da hiçbir değişiklik olmadı en sonunda da tüp bebeğe başladık çok şükür ilk denemede bi oğlum oldu şimdi 2. İçin transferim yapıldı sonuç bekliyorum ☺️ Size tavsiyem mutlaka sperm testi yaptırın eğer sıkıntı yoksa ameliyattan önce normal yolla gebe kalmanız mümkün
Hilalmsluu Gulbahar02 benim eşimde vardı biz ilk evlendiğimizde hemen çocuk düşünmedik 1 yıl sonra artık anne baba olmaya karar verdik ve 7 ay boyunca olmayınca çevremizde de çocuğu olmayan bir çok insan olunca tedirgin olduk ve ikimizde doktora gözükmek istedik yani en azından bi sıkıntı varsa da erkenden bilelim dedik daha sonrasında eşimde varikosel olduğunu öğrendik ve hiç duymadığımız bişey insanın başına gelmeyince gerçekten bilmiyor ne yapacağını sperm sayısı çok fazlaydı fakat hareketlilik yoktu o yüzden her iki taraftanda ameliyat oldu ve 6 ay sonrasında hamile kaldım şuan 39+4 olduk çok şükür😌
Babydream Gulbahar02 benim vardı canım 4 aydır çocuk deniyorduk olmuyordu ben kontole gittim temiz çıktı eşim de gitti varikosel denildi. Ameliyat oldu 1 ay sonra hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. Şuan yine hamileyim 16 haftalık. Doktorun ameliyattan sonra verdiği ilaç çok önemli başlı başına ameliyat asla çözüm değil. Bizim doktorumuz bize 9 ay süre vermişti tam anlamıyla 9 ay sonra düzene girer dedi ama bu süre içersinde de hamile kalabilirsin demişti ve dediği gibi de oldu☺️
Lyll Eşimde var ama başlangıcıymış henüz öyle olduğunu öğrenince hemen çocuk yapmaya karar verdik ilk denemede oldu çok şükür 28 haftalık hamileyim şimdi, içinizi ferah tutun ileri seviye de değilse hemen olur inşallah sizinde 🙏🏻
yagmurraycaa benim esimde var 3 sene önce ameliyat olmus sperm sayilari yine cok ahim sahim bir yukseklikte degildi . hic cocugumuz olamayacakmis gibi geliyordu ama 8 ayin sonunda hamile kaldim. Tedavisi olmayan bir sey degil caninizi sıkmayın bence hic
Gulbahar02 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Beni eşimde işte var ilk doktor vitamin verdi. Kullandı eşim 3 ay simdi yüne test verdik sonuclar diğerine gore daha kötü henüz doktor yorumu yarın bakalım. Ameliyat diyebilir. Mfk çözüm olabilir mi acaba
Zeyno36 Gulbahar02 canı Gulbahar02 canım merhaba benim eşimde vardı sperm sayısı ve ileri hateket çok düşüktü ameliyat oldu 6. Ay sonunda çok şükür hamile kaldım. Ameliyat için de mikrocerrahi ameliyatı önermişti zaten doktorumuz onları da araştırın mikrocerrahi daha kesğn çözüm gübi inşaaşlah sen de güzel haberler alırsın
SekerDehasi Gulbahar02 Çift tarafli varikosel vardi ameliyat oldu 1 bucuk sene sonra kizima hamile kaldim . Kizim suan 8 aylik oldu ve ben 3 aylik hamileyim ikinciye . Yani varikosal kadar streste çok etkiliyor . Biz artik olmuyor tedaviye basliyalim diye saldigimiz donemde hamileligimi öğendim . Rabbim gonlunuzdekini versin inşallah aratmadan hayırlısıyla 🤲🤲
Asyanill Gulbahar02 eşim çift taraflı ameliyat oldu 3. Ayda hamile kaldım ama ameliyat sonrası macun kullandık eşime spermi etkileyen