Seydanuurr4 Kızlar bişey soracam bugün ilk kontrolüme gittim kese oluşmuş ve bebekde oluşuyormuş yavas yavas cok şükür mide bulantım vardı iki gündür ama sabahtan beri sabah bi sabah oldu çok kötü uyanır uyanmaz bidaha da olmadı sebebi nedir ?
serpilctn Seydanuurr4 😊canım daha çok bulantin olur telaş etme o zamn da bitsin diye dua edecen hayatı zindan ediyor 😃
Hakanbuse Seydanuurr4 insallah hic olmaz bidaha 6. Haftamda basladi 11. Haftamdayim daha hala günde 8-9 kere kusuyorum tiksindim artik
Ayaz2016alya2022 Seydanuurr4 37+5 oldum hala var ilk gebeligimde Doğum sırasında bile 🤮🤮yani o derece 😕😭🥺😒😩
serpilctn Seydanuurr4 bnde öyleydim benim çoktu evde elimde poşetle geziyodum her saniye dk başı kustugum için 😀ama bi baktım.bi hafta hiç kusmadim nasıl rahattım geçti herhalde dedim sonra yine başlamıştı olur yani normal
Lyll Seydanuurr4 herkesin farklı ya ilk haftalarda benim de öyleydi sonra bi başladı 28 haftam bitecek nerdeyse hala tam gaz devam 🤮🤦🏻♀️
Seydanuurr4 Lyll ilk haftalarda bi başladı bi durdu mu sizin de bugün en son sabah kusacak şeklinde oldu bidaha bulanmadı sürekli midemi bastıracak bişeyler yedigiö için mi olmadı ki
Lyll Seydanuurr4 5. Haftada başladı bi ara bi haftaya yakın olmadı gibi bir şey sonra yine başladı gün içinde de çok dengesizdi 14.00 a kadar deli gibi kusuyordum sonra yine duruyordu bi değişikti yani bence çok normal hamilelik çok değişik bir şey her şey normal gibi :)
Seydanuurr4 Hakanbuse benimde başlamıştı iki gündür hatta bugün sabah anlatamıcak şekilde kötüydüm ama birdaha olmadı bulantı ara ara mı girip çıkar bu bulantı
Hakanbuse Seydanuurr4 benim 6. Haftamda basladi 7. Haftamda bi iki gun olmadi bitti demistim ama devam ediyo
Seydanuurr4 Lyll ha tamam canım içimi rahatlattın Allah razı olsun doktor da dedi zaten miden bulanıyorsa cocuk oluşuyor ondan dedi