edadmir asyaa16 pazartesi günü doğum olcak nerdeyse 42 hafta da doğum yapıcam buna sevinmeli miyim korkmalı mı bilmiyorum
Hayalimbenim 40+3 de biz olduk bekliyoruz gelmezse pazartesiye kadar sezaryen dedi doktorum bekliyoruz bakalım 🤔
Ayaz2016alya2022 Hayalimbenim niye hemen sezeryan suni Sanci versinler acilma olmazsa sezeryan yapsinlar
Hayalimbenim Ayaz2016alya2022 canım benim ikinci doğumum ilki normaldi doktorum da normal yanlısı mecbur kalmadıkça sezaryen yapmayan biri ama iki kez çatı oldum ne açılma ne silinme yok dedi bebiş bile kanala yerleşmemiş bekleyebileceğimiz kadar bekleriz ama bebeği de riske atamam dedi
Hayalimbenim asyaa16 o zamana kadar hayırlısıyla gelirler belki rabbim sağ Salim kurtarsın inşallah 🤲
rabiamustafa edadmir sağlıkla geldin inşallah🙏geç kalanlar bu sene hep kız diyo acabamı dedim bizde kız. 1 2gün gelcem diye işaret verdi ama vazgeçti sanırım uygulamaya göre son 7 bizimde bakalım gelirse oda😁
Ayaz2016alya2022 Merve-bebek kendi sancım geldi ben yurt dışındayım gelmezse bıle hemen sezeryana almazlar son ana kadar normal doğurtmaya çalışırlar en iyisi bence Türkiye hemen 1 saat bekliyor açılmıyor hop sezeryan
Merveacisu06 Sabah hastaneye kontrole gelmiştim yatışım yapıldı sancım yoktu bebeğin kalp atışları çok hızlıydı sancılarım başladı yatınca şimdi bel ağrısından duramıyorum yerimde