Nurerdogann Merhabalar ; Bebek Düşünüyoruz ama folik asit kullanmalımıyım? Folik asit gebe kalmayı kolaylaştırır mı
Esraa_21 Nurerdogann valla ben onu kullandım 4 aylık hamileyim şuan Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🥰
MerveeD Nurerdogann aile hekımım bana düşünüyorsanız kullanın demıstı ve folidace önermıstı kullandım paketim bitmeden hamıle oldugumu öğrendim
_Lavinya Nurerdogann Gebe kalmayı kolaylaştırır mı bilmiyorum ama gebelikten önce başlanıyor. Bence siz de düzenli olarak kullanın düşünüyorsanız🌺 Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin
serpilctn Nurerdogann mutlaka kullan canım hem çok faydalı gebelikten önce kullanmak hemde cidden gebe kalmayı kolaylaştırıyor spermin rahme daha kolay yapismasini sağlıyor
Ozge Nurerdogann ben kullanmaya başladıktan 20 gün sonaira hamile kaldım. Faydası ne derecededir bilemem ama gebe olduğumu bilmediğim zamanlarda bile vitamini aldı diye düşünüyorum
Duygu__ Nurerdogann Merhaba folik asit gebe kalmayı kolaylaştırmıyo sağlıklı gebelik geçirmenizi sağlıyo sadece hamile kalmayı planlamadan önce doktorlar eğer bebek oluşursa sağlıklı olması için folik asiti kullanmanızı öneriyo 😊
Sinemmmonurr Kızlar konuyla pek alakası yok ama ben 15 haftalık gebeyim. Devit 3 kullanıyorum sadece baska bi ilacım yok. Geçen ay folik asit kullanmayı bıraktırdı doktor. Sizce normal mi hiç ilaç içmemem
Duygu__ Sinemmmonurr Doktorun dediğinden şaşma zaten folik asit ilk 3 ay kullanıyo diye biliyorum sonrasında başka takviye veriyo ilaçlık bi durumun var mı peki
Duygu__ serpilctn Hmm olabilir de ama her doktordan ayrı şeyler duyuyoruz o zaman ne yalan söyliyim bende bi doktorun yalancısıyım ☺️ öyle denmişti bana da
Duygu__ Kullanmanızda bi sakınca tabiki yok kullanmayın demedim yanlış anlaşılmasın lütfen oluşacak gebeliğin en başından sağlıklı olması için kullanılır diye biliyorum ben de hamile kalmayı kolaylaştırır mı orası meçhul ☺️