Esasaf Selam arkadaslar 34 haftalik hamileyim.ve bugun covid oldugumu ogrendim.Dr.kan sulandirici igne verdi Oksapar adinda.ama ilac recetesinde ve videolarda igneyi hep gobekten yapiyorlar.hamile oldugum icin gobekten yapmak istemiyorum.Ne yapmaliyim?
sedaozdemirr Esasaf Bende Covıd oldugumda Oksapar kullandım,doktorum koldan yapabılırsın dedı Oyle yaptım Bır sorun doktora,koldan da olur dıyorsa oyle yapın
BirPatiSever Esasaf karnım büyüdüğünden beri koldan yapıyorum. Bacaktan da yapılıyormuş ama onun etkisi daha düşük denildi.
Dt_gamze Esasaf kan sulandiricilar kasa değil yağlı dokuya yapılır dirseginizin üzerinden 4 parmak sayın yan yüzeyindeki yumuşak ete havasını aldırıp enjektörün direk yapabilirsiniz kol daha az açıyor ve daha rahat uygulamasi
Akturk Esasaf geçmiş olsun ben hep koldan vurduyorum eşime kendim yapamıyorum. Omuzdan 4 parmak aşağısı dirsekten 4 parmak yukarısı olcak şekilde kolun kalan bölüme yapılabiliyor
Esasaf sedaozdemirr kutunun icinde 10 tane igne var.10 gun boyunca olmam gerekiyormus.10 gunun sonunda negatife donersem daha kullanmama gerek kalmiyor degil mi?
Esasaf BirPatiSever Dr.verse de tereddut ediyor insan.acaba bir zarari olur mu bu ignenin diye.Çunku ilk defa kullaniyorum.Umarim problem yasamam.
Esasaf Dt_gamze Dun dr. omuzdan 4 parmak asagi gosterdi.orasida sanki direkt kas olan yere denk geliyor gibi.Sizin dediginiz yer daha asagida kaliyor sanirim.dirsekten 4 parmak yukari demissiniz.Deneyecegim.Tesekkurler.
BirPatiSever Esasaf kan sulandırıcı bu niye zararı olsun. Aksine bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor. Pıhtılaşmayı engelliyor.
sedaozdemirr Esasaf Benım doktorum 2 kutu yanı 20 tane verdı,onlar bıtınce bıraktım ıgneyı.Ama doktorunuza sorun , doktorların hepsı farklı dusunuyor
lavinom merhaba kızlar 7haftalik hamileyim bende covid oldum ilac kullanmiyorum inşallah bebeğime zarar vermez😔😔