Ebrulililili Ocak 20 sinden sonra sezeryanım var . Yıl başından önce sorduk , güncel fiyat bilğisini yılbaşından sonra söyleceğiz dendi. City Hospital e gidiyorum, Mersin’deki özel hastanelerden güncel fiyat bilğisi alabilen var mı teşekkürler
Trusttheunknowm Ebrulililili yine burdan cityde 4000 olacağını öğrendim en fazla. Ben de oraya gidiyorum.
Zeytininannesi01 Ebrulililili bende bekleyeyim burda fiyat bilgiler için☺️ özel yenişehir hastanesi hakkında bilgisi olan var mı acaba fiyat konusunda🤷🏻♀️
Ebrulililili Ebrulililili City Hospital sezeryan ücreti ,anestezi olarak belden uyuşturma , bebek bakımı 1 gece yatış hepsi toplam paket ; 4000 TL arkadaşlar hayırlı olsun
Civcivim_34 Ebrulililili yılbaşından önce 2350 liydi ama sezeryan şimdi ne kadar oldu acaba ben de merak ediyorum
[silindi] Forum yaşam hastanesi Himmet Özdemir’e gidiyorum sezeryan ya da normal doğum farketmiyor 3500 TL demişlerdi
dml33 irmk02 epidural ayrı para cnn.bana öyle dediler hatta yeni yoldn sonra ona zam gelckms devlet spinal karsilioms epidural karsilamio dedi doktor
irmk02 dml33 evet canım karşılamıyo biliyorum bende yarın gideceğim 32 hafta oldum belki konuşurum doktorla doğum konusunu açarsa
irmk02 Gagi sağol canım benim doktorun acil çıkması gerekiyodu bebeğe falan baktı hemen konuşamadık daha