Zeynep-altntas57 Ya kızlar ben korunmuyorum eşimle ve bu ay yumurtlama günümü takip ederek iliski yaşadık adet günüme daha var ama kasiklarim çok agriyo midem bulaniyo haftaya test yapicam sizce neden olur kasik agrisi keske hamilelik olsa 🥺
Vldnshn1 Zeynep-altntas57 Umutlandırmak istemem ama ben hamile kaldığımı bilmiyorsun regl olacakmış gibi kasıklarımda sürekli bir karıncalanma,sızlama oluyordu buna ek hassasiyet vardı ahh birde durup durup gelen ağlama hissi ve şuan 17+6 haftalık hamileyim rabbim gönlüne göre versin inşallah.🌸🌸
hemsiree Zeynep-altntas57 normal adet günün ne zaman ? bu kadar erkenden bu kadar belirti olur mu bilemedim. adet gününde test yap inşallah hamilesindir 🙏🏻
Zeynep-altntas57 Vldnshn1 çok haklısın bende umutlanmak istemiyorum ama geceleri özellikle kasiklarim agriyor midem bulanıyor mesela yemek yerken dün kendi kendime ağladım durduk yerde aklımda da degil hamilelik ama bu belirtiler olunca aklıma düştü 🤷🏻♀️
Vldnshn1 Zeynep-altntas57 erken gebelik testi yapabilirsin sabrederim diyorsan reglini bekle bir gün geçince de kan testi falan yaptır
Snglseyma Zeynep-altntas57 bnde geçen ay öyle oldum aşırı duggusal kas ağrısı falan ama regl oldum brz aslnda aşırı bekledğmz içndr bnce oluruna bırak daha sağlklı cnm inş gebesndr🌺