Mikmikbuk Fasulyeninannesi1 Ooo fasulyenin annesi artık nerdeyse karnabaharın annesi olmuş😂🥰 maşallah
Bebekisi Sulemmmihrimah 18 nisan 🧚♀️ Yorumları okudum da tek parça kıyafet almayan bir ben varım sanırım herkes hazırlığını tamamlamış 😅 hala alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum 25+3 ☺️
Serapmehmet_19 Bebekisi yok yok canikom yanlız değilsin henüz bende alışverişe başlamadım, yavaş yavaş almaya başlıycam bakalım
Hicoo Banada Nisan 10 dedi doktor 26+2 yiz ikinci bebeğim ve daha doğru düzgün bişey almadım 😃 🤦♂️ büyük kızımın bu haftada herşeyi hazırdı 😃
mommyciks Hazırlıklar ne alemde hanımlar alışverişe başladınız mı ? Ben bir kaç parça tulum ve alt üst takım aldım sadece 🥰
elifinilki27 Sulemmmihrimah 40.hafta 19unda görünüyor ama belli olmaz tabi bakalım hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza ☺️🙏🏻
Fatmabetulelifsena 12mommy Maşallah bi çöp almadım daha ilk gebeliğiniz mi benimde 10 ile 15 arasında
12mommy Fatmabetulelifsena valla zam gelir diye kasım ayında aldım iyiki almisim bebek arabası ve besik de kaar ettim cok
Serapmehmet_19 Sulemmmihrimah Ayy tamda uykum yok böyle bi post arıyodumm, 17 nisan da alıcam kucağıma Allahın izniyle, hazırlıklar daha tam değil yavaş yavaş alıyorum bakalım