tugbadilara2 21+3 haftalık hamileyim 2 gündür diş ağrısıyla mücadele ediyorum kızlar siz nasıl geçiriyorsunuz diş ağrısını doktorunuzun verdiği herhangi bir ağrı kesici var mı ? yardımcı olabilirseniz eğer sevinirim .
hlyagl tugbadilara2 1grm antibiyotik kullanabilirsin diş hekimi yazıyor doktorunuza soruyorsunuz onay verirse kullanıyorsunuz ben dişimi çektirdim 35. Haftada dayanamıyordum özel diş hastanesine gittim iltihabın geçmesi gerektiğini söyledi antibiyotik yazdı doktora sordum 5 gün içtim ilk 2 gün ağrı hafifledi sonra ağrısı geçti diş çekimi yaptık
ruveyda98 tugbadilara2 sizinle aynı haftalarda başladı ağrı. Sonra 30. Haftalara geldiğimde dayanamaz oldum antibiyotik verdi doktorumun onayıyla. Sonra geceleri uyuyamaz oldum. Ve tekrar onay alıp 37. Haftamda kanal ve dolgu yaptırdım artık dayanamıyordum çünkü. Sizin şu an haftanız diş tedavisi için uygun bence bir dişçiye gidin
gulnurkrms tugbadilara2 Canim ben 22 haftalikken öldüm ağrıdan en son gttim kadın doğumcuya aldım onay kağıdı gttim ozelde çektirdim dişimi antibiyotik tedavisi de gördüm 5 gün boyunca çok şükür iyiyiz bir sorun olmadı parol felan hiç fayda etmedi bana bence hiç uğraşma git kadin dogumcuna danış
tugbadilara2 hlyagl genelde hamileyken ilaç kullanılmaz filan denildiği için açıkçası tereddütte kalmıştım teşekkür ederim canım cevabın için
hlyagl tugbadilara2 çok düşük zaten antibiyotik doktor onayı olursa kullanabilirsiniz son 3 ay sakınca görmüyorlar
Gzm49 tugbadilara2 kullandm doktor önermişti az da olsa etkisi oldu ve antibiyotik yazdi düşük miktarda
tugbadilara2 hlyagl bende bugün gittim doktora antibiyotikle ağrı kesici yazdı inşallah geçer cidden dayanılacak gibi değil ağrısı
tugbadilara2 gulnurkrms evet düşük doz verdiği için ağrıyı ne yazıkki geçirmiyor hala devam ediyor şuan kontrolüm var yakın tarihte izin kağıdını bende alıcam mecbur