Sdadmrbas Kızlar haftaya perşembe alıncaktı sezeryanla bebeğim. Pazartesi alcaklar. Haliyle kargo bekleyecek sürem kalmadı. Lansinoh göğüs ucu kremi alcaktım trendyoldan . Şuan zaman yetişmez hastane çantasına koymaya bunun haricinde önerebilceğiniz ve hemen temin edebilceğim bi krem önerir misiniz
eymeninannesii Sdadmrbas eczanede de satiliyo aynısı canim bana çık iyi gelmişti neler neler denemistir lansinohtan çok memnun kalmıştım
Rintintin Sdadmrbas lansinoh e bebekte de var. Eczaneden de garmastan alabilirsiniz çok etkili mucizevi bi krem
KadersizMelek Sdadmrbas ben lansinoh aldım 130₺ ye fayda etmedi bende, tekrar garmaston fomat aldım oda vardı bir 150₺ civarı, beni biraz toparlayan garmaston fomat oldu,doktorum da bunu önermişti zaten
Cansudmrkn Canım ben lansinoh almaya gittim çok pahalı geldi bana .eczanedeki kız bir krem önerdi onu aldım. Nisavit . Hatta emzirmeden önce silinmesi gerekmez yazıyor üstünde ama ben silmeden kullanmam ne olur ne olmaz. 35 lira gibi bi fiyati var.
Sdadmrbas Cansudmrkn ya en son 85 tl dediğiniz gibi pahalı ama alcaktım zaman kalmadı. Ay dediğinizi de yarın hemen eczaneye sorayım
Sdadmrbas eymeninannesii cidden ben hiç görmedim eczanede lansinoh kremi. Yarın sorayım o zaman da o yoksa üstteki arkadaşın yazdığını denerim
Cansudmrkn Sdadmrbas 10 ml için 85 TL dedi 40 ml için 145 gibi birşey söylemişti. Şuan nedir bilmiyorum fiyatı. Ama bana çok pahalı geldi denemek için aldım bende dediğim kremi. Bı bakarsınız bulamazsanız onu denersiniz.
Sdadmrbas Rintintin e bebek biraz uzağımda canım. Garmastan tamam aklımda bulunsun bikaç tane önerildi en etkilisini sorup alayım 😍 teşekkür ederim
Sdadmrbas Cansudmrkn aynen canım dediğin gibi. Biraz pahalılar yani etkiliymiş ama belli dönem kullanılcak ve 1 tane almakla bitmicek. O yüzden uygun olması da önemli 🤗
EsengulC Sdadmrbas kesinlikle bi tane almakla bitmiyor 7 aylıkken bile aldım bi ara oğlum ısırmaya başlamıştı dişler çıkınca o ara bile almıştım ama tabi 4 sene önce 40 lira bişeydi büyük olanı bi de
Baranbebek Ben zeytinyağı kullanmayı planlıyorum, şuanda da hindistan cevizi yağı sürüyorum her gün göğsüme göbeğime
Sdadmrbas KadersizMelek 150 de pahalıymış. Trendyolda lansinoh 85 90 falandı en son bilemedim valla bakalım eczane ne önerir
KadersizMelek Sdadmrbas ben de bekleyemedim kargo filan eczanede gece yarısı gitti aldılar valla bu fiyat demiş napalım el mahkumdu aldık ama hiç işe yaramadı bende
Sdadmrbas Ecem27 hımm saolasın canım bikaç öneride var seninkini de yazayım elbet biri vardır bakalım ;)
Mrvyldrm1 Sdadmrbas göğüs ucu kremlerinin hepsini denedim ama en en en etkilisi kendi sütün. Emzirdikten sonra göğsünü hafif sık çıkan sütğ ucuna sür streç kapat ucuna. İnanılmaz iyi geliyor.
Sdadmrbas Mrvyldrm1 buda farklı bir yorum oldu valla :) denerim canım benim ama daha çok ev için uygun sanırım streç falan sarılcakya. Hastanede lazım olur ye pratik bişey atıcam çantama