Leyla_demir eeebruuu ne kadar önde bebeğiniz bende şuan 38 im ama bebeğim önden gidiyor yarın doktora gidicem bakalım korkuyorum da
Ghosttt _hamisanne normalde bugün du ama doktorumun temaslı şüphesi olduğu için perşembeye karar verildi
Ghosttt _hamisanne yaaa gerçekten mi 🥰🥰 bak heycanlandim bugün için diyordun nasıl oldu yaa hikayeni dört gözle bekliyorum beni muhakkak etiketle anlattığında ya valla çok sevindim
kivirciginannesi Ghosttt çok saçma. İnmeyen çocuğa neden suni verilir. Çocuğu strese sokup sezeryana alacak belli ki
Miranmiray kivirciginannesi hayır canım brnim ilk dogumum suniylr oldu brbrk kanalda degildi.sanciyla beraber kanala girdi yani çoğu kişide böyle gelisyor bir aksilik olmadığı sürece
Ghosttt kivirciginannesi bebek önden gidiyordu catim darmis benim muayinede öyle söyledi doktor bebek de iri olduğu için kanala girmediği halde beklemeyelim daha büyümesin bebek demişti ama sonra doktor temaslı şüphesiyle yarına erteledi 40+2 oluyorum bakalım hayirlisi
Seryy theAna bende 39 haftaym bana suni falan hiç bişey demiyor Biz hep beklemedeyiz. Sizin nedem 40ı beklemeden sancı vrdi farklı Bi durummu oluştu
theAna Seryy yok bir gün daha beklesek 40 olacaktı zaten suni deneyelim dedi ağrı falan hiç yoktu çünkü. Biz de suniyi kabul edince 11.11 olsun dedik tarih güzel diye Kasımda doğdu 😅
Miranmiray Ghosttt rica ederim canim zaten araştırırsan görürsün doğumlar cogunlu bu şekilde oluyor bebek kanala sancı esnasında giriyor🥰❤️kolay doğumlar dilerim insallah
Miranmiray Ghosttt rica ederim canim zaten araştırırsan görürsün doğumlar cogunlu bu şekilde oluyor bebek kanala sancı esnasında giriyor🥰❤️kolay doğumlar dilerim insallah