Merhaba güzel anneler, sonunda bana yazmakta kısmet oldu şükürler olsun allah bu duyguyu hepinize nasip etsin inş. Biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin😂😂 3 Ocak pazartesi günü doktor kontrolümüz vardı 38haftalıktık. Normal doğumu çok istiyordum. Ultrasonda bebeğinin suyunun çok azaldığını ve plesentanın kireçlendiğini bebeği alacağını söyledi doktor ben şok😂 yarın sana sezeryan yapalım bebek kanala yerleşmemiş ve riske atmak istemiyorum dedi. Normal doğum istiyordum ama en önemlisi sağ Salim kucağıma almaktı. Bende tamam dedim kan verdim covid testi sabah 9da burda ol dedi ama hala ben şok içerisindeydim. Herneyse o gece uyuyamadım zaten asla sabah hastaneye yatışım yapıldı ve odama çıktım üstümü giyindim gelip beni alıp ameliyathane çıkardılar nasıl ağlıyorum ama 🤦🏼♀️ Doktorum geldi beni sakinleştirdi anestezi yapıldı kesinlikle iğne hiç acıtmıyor birden ayaklarım ısınmaya başladı ayağını kaldır bakalım felan dediler kıpırdatamıyordum zaten. Sonda takıldı onu da hissetmedim. 11 de ameliyathane girdim, 11.10 anestezi yapıldı 11.20 ameliyata başlandı , karnına bastıracak korkma kızın geliyor dediler 11.30 bi ağlama sesi geldi güzel kızım gözünü dünyaya açmıştı. Anestezi ilk yapıldığında midem çok bulandı kustum ameliyatta çok rahatladım bu arada, hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece çekiştiriyorlar. Sonra kızımı öpüp kokladım onu götürdüler bende 12.30 da ameliyattan çıktım. Saat 5 de ayağa kaldırdılar zordu ama yapılmayacak bişey değil, yemek yedim su içtim ilk tuvalete girdiğimde idrarımı da gazımı da çıkardım. Sonra sürekli yürüdüm ertesi gün taburcu oldu şimdi biraz ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil şükürler olsun kızım yanımda. Sormak istediğiniz sorular varsa yanıtlayayım 😘👩🏻🍼🤰🏻 Allah hepinizi kolay kurtarsın inşallah❤️🥰