Okaradeniz Arkadaslar merhaba 28 haftadayim.Bugun ogleden itibaren sanki bebek gobegimin altinda vajinama yakinmis ve dusecekmis gibi bir his var son yarim saattir de ara ara oraya ani bir sizi girior.Bu haftalarda bole seyler yasadiniz mi? Korktum acikcasi bu giren ani sizlama acaba sancimidir? Su an bebekte de bi hareket hissetmiorum ama hala ayaklari sanki orama oturmus gibi gelior.
Asya_2402 Okaradeniz 27 haftalık hamileyim ve aynı durumu bgn yaşadım biraz yürüdüm alışveriş yaptım bebeğime belki yoruldum bebek aşağı inmiştir diye düşündüm şimdi geçti.Ama birebir aynı durumu yaşadım
Asya_2402 Okaradeniz o ara ara kasıklara giren sızlama sancı olabilir mi acaba? Ben bebek belki vuruyor dedim ama normalde hissettiğim tekmeler gibi de değildi rahatsız edici bi durumdu
Okaradeniz Asya_2402 aynen canim bir anda ole bi sizi ki ne oluor yaa dedirten bir sizlama insallah yarina toplariz hayirlisiyla insan cok korkuor erken dogumdan
Asya_2402 Okaradeniz Mum56 Ben geçen hafta tahlil verdim idrarda bakteri vardı sadece onunla ilgisi olabilir mi ki? İlaç kullanmadan atlatmaya çalışıyorum ben de erken Doğum vs çok korkuyorum etrafımda çok duydum :(
Okaradeniz Allah korusun bende asiri sik idrara cikiom max 20 dakkada lavoba ihtiyaci gelior cocuk asagida oldugundandir die dusunuodum ama bakteri olmasi da mantikli geldi.