minik_mucizemmmm Kızlar Türkiye Hastanesi’ndeki dr Ayşe Meryem Uslu’ya gitmeyi düşünüyorum giden var mı? Veya o hastanedeki farklı bi dr’a giden var mı? Hastanenin odaları falan temiz mi?
Melisagncm minik_mucizemmmm ben doğum yapmadım ama başka bir ameliyat oldum orada odaları tertemiz tuvaletleri falan içiniz rahat olsun 🥰
Deryy minik_mucizemmmm türkiye hastanesi benm küçüklüğümdüt rahmetli babam orda görev yapardı amcam başhekimdi göz doktru eniştem hala orda fln Çiçek gibi hastanedir tertemizdir. Biraz pahalıdır 😅
Hayalizlerim minik_mucizemmmm evet memnun kaldım doktorum çok iyi birkaç doktor gezmiştim hamileliğimde en son Ayşe hanım en içime sinen doktor oldu , hastane ve odalarda güzel temiz
minik_mucizemmmm Deryy öyle mi ben de orada doğmuşum bebişimde orda doğsun istiyorum o yüzden 🙈eniştenize göz için gitmiş olabilirim 🤭fiyatlar dolarında etkisiyle epey artmış ne yazık ki ama Şişli’ye göre normal🤭🤭
Deryy minik_mucizemmmm yaa ne güzel sizinde orda doğmuş olmanız Yani dolar neleri etkilemedi ki Allah herkesin yardımcısı olsun gönlünüZe göre bi doğum olsun 🙏