Julide_01 Merhaba instagramdan alışveriş yapmamamız gereken sayfalar var mı ben bi tane buldum çok şüphelendim bilgisi olan var mı sayfa LadyyDesing Babynest yaptıracağım bildiniz uygun sayfalar var m ?
ZEYNEP2025 Julide_01 Instagramda haticeteran- babynest ben bu sayfadan puset ortusu puset minderi nevresim takimini 360 Tl yaptirdim babynest setinide takim olarak yapiyor sayfa guvenilir .
Aycicegim Julide_01 ben o sayfadan alışveriş yapmıştım ürün 40 gün gelmedi sonra uzun uğraşlar sonucu ücretimi iade aldım sakın bulaşmayın o sayfaya
ipekveatlas Julide_01 aynı sayfa banada cok süpheli geldi. asla bisey siparis etmem ki zaten sizden gelenler kısmında ne birisini etiketlemis ne de isim vermis büyük ihtimalle yalancı
Julide_01 Aycicegim ay uyardığınız çok iyi oldu zaten içime şüphe düşürdüler çok ama çok teşekkür ederim
Aycicegim Julide_01 evet iki arkadaş sipariş vermiştik hatta burada arama butonuna yazarsanız orda ki paylaşımlarımız var hep şikayet var sitesinde de şikayet dolu. Sonra tasarımcı anne sayfasından aldım 1 hafta içinde geldi 💕
Cylnsms Aycicegim işin komik yanı para iadesinden üç hafta kadar sonra telefonuma arama geldi ladyy desingn Merve hanım. Size babynest hediye yollayacaz adresiniz bu mu diye sordu evet dedim hatta şaşırdım hatayı telafi edecek herhalde dedim. Ama gel gör ki üç hafta geçti aradan hâlâ babynest hediyesi gelmedi 😂
Aycicegim Julide_01 güzel kaliteli tavsiye ederim ama biraz tuzluydu tabi ben babynest ve yastığı, pikesi, puset örtü ve minder 465₺ ödemiştim. Şuanda kaç oldu bilmiyorum
2609nrgl Julide_01 canım arkadaşım yaptırdı tasarımcı anne diye bi sayfa ınstagramda çok mükemmel ve kaliteli bakmanı tavsiye ederim