Nslhn97 Kızlar oda takımı işini ne yaptınız bebek odasımı aldınız yoksa montessori oda takımımı ? Nerden aldınız ne kadara Bilgi verirmisiniz
Hosgeldinbebek Nslhn97 instagrama baktım güvenemedm, bi iki magaza gezdik yine sevemedim. Çilek mobilya baby cotton takımı aldım, yatak yerine büyüyen beşik tercih ettik ilerde alırız yine yatak diye düşünüyorum
elaweannesi Nslhn97 büyüyen beşik aldım sonrası büyütürüm öncesinde beşik sallanıyor Yani öyle daha güzel bence montesorri sabit bana göre bir bebek için böylesi daha güzel iki duygu bir kullanılıyor
Askiletotomsu Nslhn97 ben montesorri alalım diye düşünüyorum Hani ergenligine kadar da kullanılır büyük yatak
Hkaraaslan Hosgeldinbebek şu an bu yorumu kendim yazmış gibi okudum 😄 ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım gidip çilekten natura baby takımını büyüyen beşikli aldım😌
Askiletotomsu Nslhn97 Instagram’da bakıyorum bulamıyorum bı turlu içime sinen 🤷 sende bulursan linkleşelim
Nslhn97 Askiletotomsu tamamdır benim bulduğum sayfalar genç bebe nokta bebe babyci ama fiyatları pahalı geldi bi bak istersen
35lavanta Nslhn97 En byüük pişmanlığım montesorri yatak almamak aslında hep onu istiyordum ama ilk bebek diye heveste ediyordum büyüyen beşiklilerden aldım bin pişman oldum. Kızım 2.5 yaşında ben bildiğin komple yatağı söktüm 8 aylıktan beri yere tahtalarınon üstünde yatağı kendimce montessoriye çevirdim önünede yastık attım iki tane düşerse diye ki düşceği yer 1 karış bile yok 😂😂 şuan mesela hem boyu çoook uzadı belli yakında sığmaz hemde beni yanına istiyor asla sığmıyoruz büyütsem yatağını busefer hem düşcek korkusu hem dar keşke montessori alsaydım geniş mis gibi rahat rahat yatardık şimdi niyetim almak ama kızımı ona geçiricem bebişi buna
Carriebradshow Nslhn97 biz çilek odasından aldık. Romantica bebek odasını seçtik, çok zarif. Beşik olarak iki seçenek var bir normal beşik bir de büyüyen, normal genç odası yatağına dönüşen beşik var. https://resimyukle.io/r/V8DVPkuOIS
Mervepera Carriebradshow yaaa bende onun besinini aldim dolabını romantik in kurdaleli olanını aldik eşim ona taktiği için 🙈😂
BabyLoveeee Carriebradshow bende aynı takımı aldımm,dolabı 3 kapaklı aldığım için şifonyere gerek duymadım sadece beşik ve gardrop aldım😊
Deletedmom623737 Nslhn97 İnstagramdan montessori yaptırdım iyiki yaptırmışım diyorm şimdi Anne yanı küçük beşik aldım İkeadan şifonyer
Askiletotomsu Deletedmom623737 hangi sayfadan ya Ben pek güzel kombinler bulamadım instada 😭aramayı mi bilmiyorum😭
htmt Merhaba biz de samsori den aldık. Hem Instagramdan hep internet sitelerinden bakabilirsiniz. Magazaya gidip bizzat da baktım malzeme kalitesi de iyi istediğiniz ölçülerde yapıyorlar hem de :) ilk aylar için de park yatak aldık :)
Carriebradshow Mervepera güzel günlerde kullanın 🥰 bende bu modelini beğendim ikiz bebek bekliyoruz o yüzden üç kapılı aldık dolabı. İki beşik bir de şifonyer aldık ☺️ Şubat sonunda gelecek eşyalarımız heyecanla bekliyorum 🥰