Melos17 İnstagram da bir reklam gördüm, c-life diye. Gebelik isteyenler için. Pek emin olamadım, aranızda kullanan var mı??
Kvser Melos17 ben kullandım o ay adetim 21 gün geçti 3 Audi düzensiz oldu zor düzene soktum 😏ben memnun kalmadım
Azra_Mom Melos17 bende hem onu hemde nihalin bahçesini takip ediyordum nihalin bahçesi daha samimi geldi kadının resmi yaşadığı yer herşey ortada olduğu için sanırım birde ürünü için patent başvurusunu görmüştüm o yüzden nihal abladan hayıt macunu aldım kullandığım ay hamile kaldım bende Allah’ın izniyle onu tavsiye edebilirim diğerini deneyimlememe gerek kalmadığı için denemedim onun sayfasınada göz gezdirebilirsiniz
Gizem585693 Melos17 ben polikistik over rahatsızlığından dolayı kullandım yarım kavanoz ile hamile kaldım şuan 36+2
annesinin_beybisi Melos17 ben kullandim gebe kalamadim ama ürün gerçekten işe yariyor ben zaten yumurtluyordum urunu kullaninca yumurtlama belirtilerini açıkça hissettim yani . eger yumurtlamadan dolayi hamile kalamiyorsan tavsiye ederim ben zatej yumurtladigim için etki etmedi
Yesim Ben kullandım adet düzensizliği için valla çok iyi geldi sonra hamile kaldım 3 ay falan kullandım
Melos17 Kvser Yesim Kullanmak istemiyorum aslında sağlık sorununuz da yok ama bir an önce olsun istiyoruz bilemedim zararı olur mu
Kvser Melos17 bence hiç bulaşmayın yazık paranıza yine de siz bilirsiniz ben 3 ay uğraştım 21 gün geçti düşün her ilac her kadına iyi gelecek diye bişey yok . Tabi yine de siz bilirsiniz
Larraa Ben kullanıyorum şu an. İlk geçen ay kullandım gebelik olmadı ama bir süredir düzensizleşen adetim tam gününde geldi. Bu yüzden bu ayda kullanmaya devam ettim. Şu an reglime 6 gün var beklemedeyim. Bu arada bende yaklaşık 2 yıldır gebe kalamıyorum ve bebek istediğimden beri duyuyordum bu macunu fakat bitkisel ürünlere pek yeltenmek istemedim. Uzun süre olmayınca deneyeyim ne olursa olsun diye aldım. Yani güvenirliği konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğim.
Larraa Melos17 Tamamdır gelişmeleri yazarım 😊 3 aylık kullanım öneriliyor. Zaten elimde önümüzdeki ay içinde var hala. Bu ay olmazsa önümüzdeki ayda kullanacam artık.
Larraa Melos17 Merhaba canım ben adet oldum maalesef. Ama bu ayda kullanmaya devam edeceğim. Kullanırsan inşallah sana ilk aydan fayda eder 💜🙏
Gizem585693 Melos17 inanın aynı tereddüt ile aldım bende denemekten zarar gelmez dedim keşke daha önce karşıma çıksaydı diyorum şimdi
Gizem585693 Melos17 sabah akşam yemeklerden 10 dk önce 1 kaşık bol su ile yuttum çiğneyemedim tadı bana kötü geldi yumurtlama hissedip bıraktım 20 nisanda adet ile başladım yaklaşık 15 gün kullandım 30 mayısta 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim
gulnurkrms Melos17 ben kullandım ama sonuç alamadım şimdi daha doğrusu ben çok düzenlide onların anlattığı gibide kullanmadim zaten tüplerim kapaliymis hani bebek olmazdı bence diye düşünüyorum ama bence al ve kullan ama düzenli şekilde kullan ve tüpleri muhakkak kontrol ettir
Melos17 gulnurkrms inşallah dua edin bana kızlar şu an reglim öbür ay için almak istiyorum haber veririm