busrahnm-95 Kızlar 36+5 deyim. Fakat son haftadır özellikle cok afedersiniz yedikten kısa bir süre sonra tuvaletteym. Normal mi bu durum? Bazı yazılarda doguma hazırlık vs yazmışlar ama?
Saliha03 busrahnm-95 Ben hamile kaldığımdan beri ishal gibiyim kullandığımız vitamin ve kan ilacından olabilir bence. Doğumla alakası olduğunu hiç duymamıştım
Hanife_ busrahnm-95 bnde 35 haftalığım canım bugün Dr a söyledim bulantı kusma ishalim var 2 gündür Dr salgın var dedi üzerinde durmadı resmen
gurbetcianne97 busrahnm-95 35+6 bende iki üç gündür ishalle uğraşıyorum ya. Üstüne sancılanıyorum.. sende sancılanıyo musun ?
busrahnm-95 Sarlsan bagırsaklar daha hızlı çalışıyormuş ondan degil mi 🤭 ayy heyecanlandım zaten cok bekletmesin istiyorum 🙏🏻
busrahnm-95 Saliha03 kan ilacı vitamin vs bunları hep kullanmaya çalışıyorum ama özellikle bu hafta böyle olunca bilemedim 🤷🏻♀️
busrahnm-95 Hanife_ evet cok salgın varmıs dikkat edelim bakalım bende gidince sorucam doktora belki tahlil yapar
gurbetcianne97 busrahnm-95 ay evet evet birde çok baskı var arada da vajinama sıçratan baya ağır sancılar giriyor. 🙄