Ayliz_123 meryemesra ben daha yeni doğum yaptım orda dün çıktık hastaneden hastane gayet ilgili alakalı aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz
meryemesra Ayliz_123 Kartal Lütfi Kırdar Hastanesinde doğum yaptınız dimi, normalde de oraya mı gidiyordunuz muayeneye falan..? Ve hangi doktora gidiyordunuz…?
1prenses1prensannesii Ayliz_123 Bende şurada bekleyeyim bende orda yapmayı düşünüyorum ama kimse orası için yorum yapmıyodu detaylı anlatır mısınız nasıl geçti
meryemesra Ayliz_123 doğum nasıl oldu peki, doğum başlayınca direk acile mi gittiniz ? Kaç gün kaldınız, ortam temiz miydi, ilgi alaka nasıldı..? detaylardan bahsedebilir misiniz rica etsem hiç bilgim yok çünkü.. 🌼
Ayliz_123 meryemesra evet sancılarım vardı 3 gün sürdü açıklık olmuyor du acilden giriyor dum normal doğum da 24 saat dolmadan çıkarmıyorlar evet temizler sürekli eldiven değişiyor lar
meryemesra Ayliz_123 anladım çok teşekkür ederim. Benim de yarın o hastaneye randevum var. Sema Erpala hanımefendiye randevu aldım. İlk kez kadın doğuma randevu alıp gidiyorum bakalım.
1prenses1prensannesii Ayliz_123 Ayliz_123 Refakatçi kalmasına izin veriyorlar mı odalar kaç kişilik oluyodu
Ayliz_123 meryemesra orda aynı doktora denk getirmek mümkün değil doğum dada kim nöbetçi ise o doğum yaptırıyor haberin olsun sende gittikçe anlarsın zaten bazen randevu aldığın doktorun yerine de başka doktor bakabiliyor
meryemesra meryemesra burda yanlış yazmışım kızlar, gideceğim hastane Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi, Sema Erpala. Şuan yoldayım gidiyorum. Bakalım nasıl geçecek.
Senemturan Bende 15 gün once orada dogum yaptim normal dogum benmki hafta sonu oldugu icin kim nobetciyse o doguma giriyor ben 1 saat icinds hemen hemen dogum yaptm dogum hane ozel oda zaten icinde plates topudur banyo filan hersey var yatak catala donusuyor odada hemsire doktrdan baska kimse olmuyor dogumdan sonra refekatci bi kisi istiyorlar bayan o sizle hastaneden cikana kadar yaninizda kaliyor benm dikisim fazla oldugu icin epey bekledim dogum hanede ama normalde hemen odaya aliyorlar. Oda lar 2 kisilik gercekden tertemiz cocugu babasi gorsun diye odaya ciktignzda 5 dk musade ediyorlar ama yaninizda kalamiyor genel olarak ben memnun kaldim.
1prenses1prensannesii Senemturan çok tşk ederim içim rahatladı memnuniyet olması en azından kafamdaki soru işaretlerini kaldırmış oldum allah iyii insanlarla karşılaştırsın bakalım artık bizim nasıl geçecek
Ayliz_123 Doğumdan sonra 4 saat sonra servise alınıyor o sırada doğum yaptığınız odayı toparlayıp refakatçinizi yanınıza alıyorlar o kısım da refakatçinizin ve sizin yanınıza telefon almanız yasak aklınız da bulunsun gece doğum yaparsanız telefonları hastane çantanıza saklayın benim eşim göremedi çoçuğu doğum oldu diye mesaj gitmiş diğer çoçuğum da durmuyor ağlıyor diye eve döndü gecenin bir yarısı idi zaten hastane çantasına bisküvi VS de saklayın özellikle su ilaç veriyorlar ilk 4 saat kalacağın oda da ve servis tede ilacı içmek için gece olursa içersiniz hemen küçük su matarası gibi bir termosa sıcak su yapın süt çayı yaparsınız ben mama soktum gizlice eşim getirdi ondan da destek aldım benim hemen gelmiyor sütüm odalar iki kişilik biz iki kişi vardı odada hastane eğitim araştırma hastanesi olduğu için bebek biraz kilo kaybetse biraz sarılık görülse yatırıyorlar oyuzden de ben mama takviyesi yaptım gizlice ilk doğumda bizimde kilo kaybı olmuştu 3 gün yatırdılar dikişler le hastane ye git gel zor oldu 20 ml yeter li oluyor sizde çekinmetğn mama verme konusunda 2 gün sonra da ilk kontrolü olduğu için ilk zamanlar iyi beslemek önemli bir sıkıntı olursa içeri alırlar diye korkuyorum bizim ilk muayene ye yarın gitcez bakalım kimliği de hastane çıkarıp eve gönderi yor siz hastane de kağıt dolduruyor sunuz Hastane yemekleri hasta dan hastaya değişiyor bana sıfır tuzlu yemekler verdiler zorlandım ara öğün de veriyorlar ama ben hiç doyamadım oyuzden hastane çantanıza bol bol abur xubur saklayın süt olur biraz doğum dan sonra elim ayağım titredi çikolata yedim hemen gece doğum olduğu için kahvaltı 7 de gece doğum yaptığım için 24 saati ertesi gece doldurdum 2 gün yatmış gibi oldum taburcular saat 3 te oluyor ya bayram dı öyle oldu bilmiyorum öğleden sonra diyorlar ama 3 buçuk ta anca çıkılıyor hastaneden
Senemturan Ayliz_123 sizin normal mi oldu sezeryan mi benm dikisim fazlaydi diye bekledm dogum hane de de diger dogum yapanlari hemen odaya almislardi
1prenses1prensannesii Ayliz_123 ne saçma cezaevine girmişsiniz gibi muamele göstermişler telefon almamak herşeyin yasak olması nedir eşine çocupu göstermemeleri psikolojik olarak bile insan etkilenir yani