Merhaba arkadaşlar başından beri burdayım sürpriz ikiz geveliğim oldu heyecanla bazen de ufak tefek sorunlarla erken gelecek korkusuyla geçti gebeliğim 28 aralıkta ciğer geliştirici yapılması için hastaneye yatışım yapıldı çokta gerek duymadı doktorum haftamız ilerlediği için ama garanti olsun yapalım dedi ve 38+0 a doğumu planladı o güne kadar hastanede yatacaktım hafif ağrılarım vardı ciğer geliştiricim 28 aralıkta yapıldı sabahtan akşamüstü nst ye bağlandım ve 5-6 saat nst bağlı durdu 5 dk da bir düzenli sancılarım çıktığı için doktorum bişey yeme sakın belki gece olabilir doğum dedi ve son 2 saatte 2 dk da bir düzenli doğum sancısı çektim sonumda artık dayanıkmaz oldu ve gece 11 de ameliyathaneye götürüldüm 23:10 ve 23:11 de oğluşlarım dünyaya gelmiş spinal istedim bebeklerimi göreyim küveze girer korkusuyla fakat plansız gelince ve tansiyonum düşük olunca genel anestezi oldu odama geldiğimde ve ayıldığımda saat 12 buçuk 1 gibiydi ve bebeklerim yanımdaydı elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin hiçbir sorun olmadı 2440 ve 2400 olarak dünyaya geldirler kendi istedikleri vakitte hemde hiç evham yapmayın dostlarım gebeliğin tadımı çıkarın çok sorunlu geçsede karnımda oldukları anları özledim şimdiden bugün 9 günlük olduk evimizdeyiz Allahım hepinize güzel hamilelik geçirmeyi ve kolay sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin evlatlarımdan artık buraya veda etme vaktim geldi 😍🙏🏻🧿