Asyaaa35 Alerdinc merhaba bende bu konuda kesinlikle yaptırmam diyen taraftım. Beslenmesine dikkat eden biriyim ve 28. Haftada olmama rağmen 3.5 kg aldım. 2 takipli doktorum, ebe, aile hekiminin yaptır diye ısrarları ve tanıdığım diyetisyen arkadasında şeker çıkması üzerine yaptırma kararı aldım. Eczaneden 75 mg lik içeceği aldım. Aç karnına testler yapıldıktan sonra içeceği içmeye başladım. Aman Allahım yok böyle bir tat ! Baklava bile yiyemeyen biri olarak aşırı ağır geldi. Asla içemedim 4. Yudumdan sonra basım döndü, karnımda bebeğim hareketlenmeye başladı. Midem bulandı. Ne kendime ne bebeğime bu eziyeti cektir meyeceğim deyip içmedim. Qma o 4 yudum bile bende aksama kadar bas agirisi yaptı. Ayrıca 2 dilim baklavaya eşit diyorsunuz baklava yiyeyim dedim hayır olmaz, o ayrı bu ayrı dediler inancımı yitirdim söylenenlere 🤷🏻♀️Şimdi şeker ölçüm cihazı ile takip ediyorum şekerimi. Zaten pirinç pilavı bile yemeyen bir insanım. Şeker çıkarsa da diyet verecekti , diyetle yaşamaya devam ediyorum :) Sağlıcakla alın bebisinizi kucağınıza. Bu arada tokluk bakıldı 76 çıktı :)