Meltem_Akgn3 Resmen ergenliğimi yaşıyorum 10+2 her gün daha çok sivilce oluyor yüzümde aynaya bakmak istemiyorum psikolojimi bozuyor artık krem yada başka bişey kullanan var mı ya 😩😩
Dilara9406 Meltem_Akgn3 bende ayniyim canim senin oldugun haftalardan daha erken cikmaya baslasi bende 21+5 im şuan ve göğsümde kollarimda hele hele sırtım ve yüzüm cok silce var ve erkek annesi olucam🤗😁
Meltem_Akgn3 Seda5885 of valla ya ergenlikte bu kadar sivilce çıkmamıştır yüzümde 🤦♀️ Bide sanki soyuluyor gbi deri döküyom sanki 😂 sinirlerim bozuluyor
Meltem_Akgn3 papatya981 çok hassas cildim genelde sivilce çıksa izi kalmaya meyilli bi cilt korkuyorum valla izleri kalacak diye
Erol Meltem_Akgn3 ilk bebegim de erkek karnımda kide erkek inanın ki sancıları bile ayrı digerınde yaşadığımı hiç bunda yaşamadım
Meltem_Akgn3 Erol allah bağışlasın ikisinide 🌸 benim ilk hamileliğim hiç bilmiyorum erkek mi kız mı küçük daha 10 haftalık
Meltem_Akgn3 Dilara9406 benim için sağlıklı olsun yeter de eşimin tarafı hepsi kız olsun istiyor özellikle eşim 😂 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏