Seda_krmnli42 Arkadaşlar Allah rızası için bunun çatı kemiği ağrısının bi çözümü yokmu 25 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri var ama 2 gündür çok şiddetlendi artık ağrıdan yürüyemeyecek duruma geldim yattığımda bile kemikler zonkluyor doktor normal dyor
UmutsuzPolyanna Seda_krmnli42 bende öyleyim canım 22 den beri şuan 27 haftayım benimki de normal diyor oturduğum yerde bile huzur vermiyor az önce bi yürüyüş yapıyım dedim kitlendim kaldım yolun ortasında eve zor geldim 😅
Saliha16 Seda_krmnli42 Bende aynılarını yaşadım magnezyum kullanıyor musun kullanmıyosan magnezyum öneririm. Doktorum bana magnorm diye bi magnezyum önermişti günde bitane içiyodum o braz iyi geliyordu hamileliğimin sonlarına kadar kullandım hergün. Şuan 38 haftalığız magnezyumu bıraktım kasılmalarım olsun diye
Seda_krmnli42 UmutsuzPolyanna vallahi bende öyleyim yürürken bile ağrıdan kalıyorum olduğum yerde daha çok erken ne yapacağımı şaşırdım şimdiden böyleyse doğuma kadar napıcam dye ağlayasım geliyor
Seda_krmnli42 Saliha16 evet magnorm kullanıyorum bende hatta günde 2 tane alıyorum ama hiç bir faydası yok