ilknremrh Ayrıntılı ultrason diye gittim içeri girdim 2 dakika bile bakmadılar kilo boy hiç bsey söylemediler çocuğumu göstermediler bile görüntü vermediler çok üzüldüm devlette yaptırdım bu arada 2 dakikada neyi gorduler ne anladılar bilmiyorum herkes 20 dakika sürüyor organlarını inceliyor dediler bende öyle bsey olmadı 😔 özelden randevu alcaktım 3 eylule kadar izinli dediler başka hastaneyi aradım 455 lira dediler 😔 21 haftalığım eylülde gitsem girebilirmiyim geç olur mu bilginiz var mı
OktayMeltemSahin ilknremrh ben araştırma hastanesinde yaptırdım doktor öncesinde 45 dk konuştu yaklaşık 1 saatte bebeği gösterdi parmaklarına kadar saydı artık bayılacaktık içerde sırtım ağrıdı dedim de öyle kalktım sedyeden 🙄🙄 keşke siz sorsaydınız
ElifKarata ilknremrh canm yanlış hatırlamıyorsam 24. Haftaya kadar bakılıyor detaylı maalesef ki devlette öyle ben de ilk devlete gittim pozisyon uygun değil haftaya gel dedi yattığımla kalktığım bir oldu sonra özele gitm 250 tl ydi 1 buçuk saat doktor uğraştı kızın çok nazlı dedi taksit taksit kendini gösterdi bize cinsiyetimizi bile detaylıda öğrendik 😘🙏🙏uygun fiyata özel bir klınık bul
IlaydaOrhanKopuz ilknremrh ben de bugün yaptırdım.araştırma hastanesin de öğretim üyesine yaptırdım 225 tl ödedik.yaklaşık 45 dk bebeği inceledi anlata anlata inceledi.çok memnun kaldım.bence bi araştırma hastanesi varsa yakınınız da gidin derim.
ilknremrh OktayMeltemSahin sordum canım hiç bsey söylenmedi gobeğimi açarken bile acele edin dedi neredeyse kıyafetten bakacaktı okadar aceleleri vardı çok sinirlendim sonuç doktoruma gitmiş çıktım doktora dedim ne bu hiç bsey söylemediler doktor bile dedi niye olar dandik iş yapmışlar 2 dakikada ne anlamışlar bebeğine sorun yok ama istersen özele git daha ayrıntılı görürsün diye
Can-tan OktayMeltemSahin doktor adı öğrenebilir miyim . Riskli gebelik mi görünğyor peki sizin . Yani ben de baktırmak istiyorum açıkcası
ilknremrh ElifKarata eylule kadar izinli olan 150 TL yapıyor 50 lira da normal muayene ücreti onu beklerim ozaman çok hevesliydim detaylı herşeyi görücem diye ağlamamak için zor tuttum kendimi orda 😔
Neslihansezen61 ilknremrh devlet öyle acele acele bakıyorlar bide azarlıyorlar fln özel en iyisi sigortanın karşıladığı özel hastane ler var araştırın uygun oluyo oralar
Seresozge ilknremrh durumun yoksa da ali benian var cerrahpaşada ona git onu cok duydum 120 tl saat 20.00 da online randevu alman lazım cabuk olman lazım doluyo cunku.
Aysaydn ilknremrh canım 24. Hafta son demişti benim doktorum benimki de tam 40 dakika sürdü arkadaşında dediği gibi el ve ayak parmaklarına kadar saydı.. ama maalesef ultrason cihazı renkli değil siyah beyazdı özel de yaptırdım 220 liraydı.
Annesininkuzusu0911 ilknremrh canım bende 20+2yim benim detaylı ultrasonum 5 eylül geç olmaz 🤗 Arada uzun tatil var ya ondan geçe veriyolar
Frida Ben de testler için gidiyorum sadece devlete anlıyorum günde tonlarca insan görüyorlar ama ben de hamileyim ve özel hissetmek, her şeyini görmek, duymak istiyorum. 24e kadar süresi var ben de 400 civarı yaptırdım ama daha uygun yer bulabilirsiniz belki memnun kalmadıysanız bir araştırın 😊
ilknremrh Frida doktorum gerçekten okadar ilgili ki ondan çok memnunum hatta hiç bsey söylemediler diyince kendisi baktı kilo boy söyledi ama ben net görmek deyatli görmek için gitmiştim günler geçmek bilmiyordu okadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam 😔 özellere bakıyorum canm en kısa zamanda gidicem nasip olursa devletin böyle yapacağını bilsem zaten zamanında özelden randevu alırdım
ilknremrh IlaydaOrhanKopuz ne güzel cidden böyle olcağını bilseydim parasında değildim baştan özelden alırdım 200 liraya yapıyorlar ben özelde ki gibi ayrıntili bakılacak sanıyordum
Elif-1516 ilknremrh ayrıntılı ultrasonu neden kendi doktorunuz yapmıyor? Ben hiç baska hastane yada doktora gitmedim. Ayrıntılıyı da aynı dr yapmıstı. Ama üzülmeyin, arastırın uygun fiyatlı bir özele gidin cok özlüyor insan hep görmek istiyor değil mi :)
Hellimpeyniri ilknremrh çok saçma en az 20 dk sürmesi lazım ki bana 45 dk falan bakmıştı. Evet hiç yorum yapmadı benim gittiğim dr da. Ama en azından bir sorun olmadığın ikna oldum.
ilknremrh Hellimpeyniri oraya uzanıp kalkmam bir oldu görüntü vermiycekmisiniz dedim hayır dedi peki durum ne dedim doktora gitti sonuç dedi hemen bitti dedi kalktım neye baktı neyi anladı hiç bilmiyorum organları ne ara gördü anlamadım inşallah özelde ki doktorun izni bitene kadar benm günüm geçmez 😔
IlaydaOrhanKopuz ilknremrh bi de gerçekten yapılırken özen gösterilmesi gereken bi işlem iki dakika da yapılcak bi iş kesinlikle değil.bence doktorunuza tarihle ilgili danışıp tekrar yaptırın.
ilknremrh IlaydaOrhanKopuz bidaha oraya yaptırmam tam 1 saat sıra bekledim 2 dakika girdim çıktım başka hastane araştırıyorum inşallah iyi biyer denk gelir
deletedmom6295 ilknremrh ben eylülde 22. haftada gideceğim detaylı ultrasona. 430 TL ücret ödeyeceğim