Serapkaraca16 Kızlar merhaba an itibariyle teste çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin… Son adet tarihim 5 Aralık 4+4 gözüküyor hesaba göre keseyi ilk ne zaman , kaçıncı haftada gördünüz henüz kan tahlili yaptırmadım 🌼 
papatya981 Serapkaraca16 hayırlı olsun bende adetim 4 gün geçince yaptım anında kıpkırmızı ikinci çizgi belirdi doktora 2 hafta sonra gittim 4 haftalikti keseyi gördüm 8.haftada kalp atışı ve bebeğimi gördüm 😊
alonee Serapkaraca16 hayırlı olsun ben beşinci haftanın başında gittim gözükmedi yarın tekrar gidicem
Alpmom__ Serapkaraca16 canım 6 haftalıkken keseyi gördük erken gitmeni tavsiye etmem göremeyince insanın canı sıkılıyor
Yesim Serapkaraca16 hayırlı olsun, 7. Hafta garanti olur ama biran önce de kan vermen lazım ilk tahliller falan önemli oluyor
Busoss Serapkaraca16 benim de son adet tarihim 8 Aralık 2 gün önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim:)
nrsen Serapkaraca16 hayırlı olsun canım biz 5+1 de kese 6+4 te kalp atışını duyduk. Ben de ilk 4. Haftada gittm kese gözükmemişti geç gitmekte fayda var
ilaydaelcinn_1 Serapkaraca16 tebrik ederim hayırlı olsun 🥰 ben tam 5 haftalıkken öğrendim direkt koştuk hastaneye, bebeği de keseyi de gördük 🌸 7.haftada tekrar çağırdı, kalp atışlarını dinlemeye gitik 🥳 sağlıkla gelsinler 🤲🏻❤️