Zzbrncibzkrt Kızlar transferin 22. Günü bugün çarşamba sabah kahverengi üç dört damla leke geldi direk doktora gittim keseyi gördü normal lekelenmeler olabilir dedi coraspirini kesti ama bugünden beri daha lekelenme gelmiyor corasprine devam etmeli mi ?Başına gelen varmı neler yaptınız 🤷♀️🤷♀️
Zanaservan Zzbrncibzkrt ahhh ahhh adı lazım değil beennn 😩 bende bugün gördüm o lekeyi çok korkuyorum yerimden kalkamıyorum vallahi
Dadas Zzbrncibzkrt benimde lekem gelmişti coraspini üç kestirmişti. Üç gün geçtikten sonra daha hiç gelmedi Allah’a şükür.
Ece003 Zzbrncibzkrt hemen doktoruna bildir aynısı bendede oldu sonra aşırı aşırı kanamalarım oldu 3 ay kanamadan aşırı çektim corospirini bıraktırıyorlar ama yinede bi sor
Oznurkk Zzbrncibzkrt corasprini niye kesti acaba 31+5 haftalığım hala kullanıyorum 34.haftada kesecez demişti doktorum. Bende 12 haftaya kadar kanamalar lekelenmeler yaşadım bebeğin çevresinde kanama yoksa Allah’ın izniyle bir şey olmaz. İlaçlarını aksatma bol bol su iç. Eğer ev hanımıysan dinlenerek geçir. Benim kanamalarımdan dolayı doktorum çalışmamı istememişti bende işi bırakmıştım maalesef. Ama 12.haftadan sonra sadece 17.haftada kanama yaşadım daha da yaşamadım. Siz her ihtimale karşı her kanama da lekelenmede doktora gidin . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻
Zanaservan Zzbrncibzkrt kız valla kesildi bi ara tamam o zaman boşuna korktum dedim gittim duş aldım peçeteyle orayı kurutmaya çalıştım yine leke geldi hemen geldim uzandım 😩 6+5 haftalık bende
Zzbrncibzkrt Dadas tekrar kullanmaya başladınız mı peki benimde kesildi şimdi daha yok kullansam mı ki tekrar
Dadas Zzbrncibzkrt üç gün geçtikten sonra kullanmaya başladım. Daha da gelmedi Allah’a şükür. Duştan sonra da geldi demişsiniz sıcak suyla duş almayın ılık suyla alın naçizane tavsiyem 🥰
Zzbrncibzkrt Ece003 evet benimki de bıraktırdı iki gündür kullanmıyorum şimdi kesilince kullansam mı arada kaldım
BenCansu Benim de 2 kere kahverengi akıntılarım olmuştu hemşire kahverengi akıntı lekelenme bizi korkutmaz, kırmızı korkutur demişti. Ama bende coraspini kesmediler 12. Hafta dolunca bırak dediler bence sorun doktorunuza