ErenArden Merhaba sevgili anneler benim sat 23 ekim ama doktorum erken yumurtladığımı söyledi ve 12 ekim e aldı. Sizde de böyle durumlar oldu mu merak ettim 😂
Anne3434_ ErenArden Bende de 10 gün geriye çekmişti ama başka doktora gittim öyle bişeye gerek yok bebek zaten olması gereken haftaya uyumlu demişti uyumlu değilsede zamanla zaten uyumlu olur eğer gerçekten doğru tarihi biliyorsan değişmesi gerekmez dedi
Serapcemre ErenArden of benm de oyle oldu cok saçma oldu ama 😀17eylül adet günümdü 10-14ekimde ilişki oldu kadın 3ekim saydı😀
ErenArden Anne3434_ anladım aslında bence de öyle olmalı yani bir hafta neyi değiştirir ki diye düşündüm ki bir de ben o doktora 11.haftada gittim keseyi gören ve kalp atışını duyan doktor öyle söylememişti 🤔
Nhl_hff ErenArden sanırım ama benim normal değildi zaten ara ara az az 3 gün sürdü onda da bir gün geldi bir gün gelmedi değişikti yani normalde 6 gün kesintisiz olması lazımdı
Anne3434_ ErenArden Sen kendin bence başka bi doktora gidip normal adet tarihini söyleyip muayene ol değiştirme filan bahsetmeyecektir bile emin ol sen normal adet tarihini baz alarak hesapla herşeyini 1 hafta için değiştiğine değmez
ErenArden ErenArden ruveyda98 oh maşallah ben bir hafta geri alınca sevinmedim değil bir anda büyüyüverdi 😂
ErenArden Nhl_hff Hımmm benim ki normaldi ama ya ama ben o adetimi olana kadar çok duygusaldım adet oldum rahatladım demiştim kendi kendime ama bebiş varmış meğer 😊
Asli06 Benimde bugün değiştirdi ama ne için değiştirdi anlayamadım heyecandan soramadım yani ne için değiştiriliyo
ErenArden Asli06 ya benim mesela bebeğim 11 haftalık çıktı ama benim son adet tarihime göre 10 haftalık olacaktı yeni o yüzden değiştirdi. Ama şöyle bir durum var biz eşimle o zaman bebek düşünmüyorduk ki 😂
MrsMavis ErenArden benimde son adet tarihim 20 haziran 11 hazirana aldı erken yumurtlamissin dedi ilişkiye girdik mi hatırlamıyorum bile tek hatırladığım 25 Haziranda lekelenmem olduğu