Ervasel Kizlar dün muayene diye gittim bebeğimin kalp atışı yüksek çıktı ve yatış verildi .serum takıldı serumdan sonra üç kere nstye baglandi kalp atışları düzeldi öğlen çıkışımız yapıldı çok şükür.serumdan sonraki ikinci nstde Sürekli 60 - 80 hatta iki kere 120 lerde sancı çıktı ebe bugün doğum olmaz ama yarın doğumun olabilir demişti .sabah tekrar bağlandı iki kere sancı çıktı 60larda .
Ceyduygu Ervasel Bol bol yürüyüş,squat birde eğer çıkabilirseniz merdiven çıkmanın çok faydası oluyor
Ervasel Ebeler doktora dün gece doğum eylemi başlamak üzereydi diyorlardı.gece çok sancım vardi düzenli ama sabah iki tane çıktı açılma var mı diye baktılar ebe yok dedi .doğumum yakın mi sizce açılma olması için ne yapmam gerekiyor
Emirasaf-annesi Ervasel bol yürüyüş yap düzensiz sancı dünden beri çekiyorum şuanda bile evde yürüyorum
Ervasel Emirasaf-annesi Dün gece doğum başlamak üzereyken sabah neden sancım 2 kere çıktı acaba .dün geceki agrilar yalancı sancı miydi 🤔Artık bir an önce doğurmak istiyorm dün bebeğimin kalp atışı da yükselince içimi korku kaplıyor bişey olacak gibi geliyor
Emirasaf-annesi Ervasel bugün iki saat düzenli oldu sancım sonra hooop bı gitti kesildi moralim bozuldu
elifanne7 Emirasaf-annesi 😂Bende 2 saat sürem sancı ile gittim hastaneye odaya girdi girmez sancı falan hepsi kesildi Mahsus yapıyormuş gibi 😂dedim ebeye benşm agrım falan kesildi yine de kontrol edelim dedi Ne açılma ne sancı
geucy Hurma yiyin, squat yapın bol bol, instagramda melike_yoga diye bir hesap var ordan Melike Hanımjn doğumu kolaylaştırN egZersizleri var onları yapın, yatarak beklemeyin , Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ervasel geucy Amin çok sağolun .aslında doğumu için acele ettiğinden değil ama kalp atışlarını öyle duyunca yatış faln derken kendimi strese soktum sanırım bebeğimde etkileniyor ilk gebelik olunca evham yaptım sanırım .ama dediklerinizi deneyeceğim
geucy Liyuzamom ben yaptım son iki haftada, son gün de azimle merdiven indim çıktım hastanede hareketleri yaptım, hızlandırdı sürecimi. Gebeliğin başından beri egzersizleri zor görünüyor ama insanı aşırı rahatlatıyor; sırt kasık bel ağrılarını vs.