Busrakzlkc Cmre35 17-18 haftalık görünüyor doktorunuz söylemiştir heralde onun tahmini daha doğru olur
Zulal_00 Cmre35 bende cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde bebeğim aynı yüz üstü yatıyordu doktor bile göremedi kaldı ki burdaki insanlar nasıl tahmin etsin kız 😁 öğrenmek için bir daha ki kontrolü bekliycez artık ❤️
Cmre35 Zulal_00 ne biliyim kimisi kafasindan anliyo kimisi durusundan anliyo. Bende sormak istedim. Merak ettim tahminleri
Zulal_00 Cmre35 Yok yok kuzum sen doktoruna git daha sağlıklı bilgi al, belki sen kız istiyorsun biri kız gibi görünüyor dedi diye hevesleneceksin doktor belki tam tersini söyleyecek o yüzden kafanı bulandirma 🤗
_Lavinya Yani açıkçası herkes tahmin soruyor. Bazen yorum yapanlara şaşırıyorum bundan doğal ne var ki 😅 Annemiz de biliyor yani doktorun söyleyeceğini. 😑
_Lavinya Cmre35 Boşverin 😅 Kimse için strese girmeyin 😏 Yani günde en az üç dört post görüyorum ilk defa sizde denk geldim 😑😅
Cmre35 _Lavinya Ya bu benim ilk gebeligim falan sandilar heralde ama degil ikinci gebeligim ve herşeyin bilincindebir anneyim. Bu kadar tepki vermeleri cok sacma yaa.