Busraayaz Ebrumarbling etimete gidiyorum. Doğum 2.500 TL, muayene 80 TL, Nst 15 TL. Doktorumdan memnunum
YeimYaarGkmen Ebrumarbling kuzum bilge hastanesiyle eşim konuşmuş muayene 65 lira tahlilleri bilmiyorum dogumda sezeryan yada normal 1250 civarı birsey demişler
Ezcez Ebrumarbling özel sanatoryum hast. Arayıp bilgi alabilirsiniz muayne 45 tl en uygun hast bence ankarada doktoruda pamuk şeker gibi
YeimYaarGkmen Busraayaz daha gitmedim canım ama bayan doktor varmış yorumları okudum cok iyi doktor diyor kafam karıştı 🙄
Gdes Ebrumarbling ben dikmende 19 Mayıs hastanesine gidiyorum muayene 65tl oldu yeni doğum da normal 1800 sezeryan 2200-2300 gibi bi şeydi herhalde 2 tane de doktor var ikisi de beğeniliyo
Pelvan Ankaradaki ozellerde dogumda yetersiz malzemi gibi seylerle devletlere gonderebiliyorlarmis diye duydum hatta bu gun hastaneye oyle bi hasta geldi cesaret edemedim
Melikeayt Ebrumarbling Özel Keçiören Hastanesi'ne gidiyorum muayene ücreti 45 TL testler uygun normal doğum 2000 sezaryen 3000 civarı diye biliyorum