kkubra25 Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı? Hep dua ediyorum bulantılı bir hamilelik geçirmemek için. 6 haftadayım daha başlamadı ve umarım hiç başlamaz 🥺
_Minikbaby26_ kkubra25 bende 6.haftamdayım henüz siddetli bir sekilde bulantım olmadı insallahda olmaz sadece sabahlari ac karnına iken hafif bi bulantım oluyor
MerveeD kkubra25 7. Haftamda baslayıp 14. Haftamda bttı çok kötü gecırdım o haftaları inşallah hc olmaz
asyaa0 kkubra25 8 haftalıkken biraz oldu sadece 2 kere kustum onun dışında olmadı çok şükür yani şikayetlerin tavan yaptığı bir dönem oluyor sonra geçiyor tabi bu herkeste aynı değildir 🤭
altnbebek Ben şuan 7 haftalığım ve bu haftamda başladı gecen haftalarımda hiç bir sıkıntım yoktu ama şuan her sabah uyandıgımda midem o kadar kötüki ama kusamıyorumm 😔😔
muge1661 kkubra25 benim 6. Haftanın sonuna doğru başladı 10. Haftada azaldı dedim tam 11. Haftaya girdim tekrar arttı 😔 inşallah 12 den sonra biter diye ümit ediyorum 🤲🏻
kuzeyinannesi_ kkubra25 5 ya da 6. Haftada başladı 10. Haftada bitti ama ara sıra minik minik oluyor yine
Meltem_Akgn3 kkubra25 bende öyle diyordum gayet rahattım taki 7 haftaya kadar tam 7+0 da aşırı bulantılarım kusmalarım başladı 2 hafta kadar sürdü 10+2 şimdi yemek kokuları alınca yada ağır kokularda midem bulanıyor bazen