esrahmet61 Arkadaşlar sanirm covid oldum aşım yok 20 haftalık hamileyim üç gündür ağrılarım vardı bugün daha da yoğunlaştı özellikle sirtm ve omzum çok agryo sormak istediğim bu durumu atlatan var mı nasi atlattı ve bu durum daha da ağırlaşır mi yoksa aynı mı kalir
Elif543 esrahmet61 bnmde sırtım agrıyordu cok omuzlarım falan bugun 4 günüm bıraz hafifledi ama keşke aşı olsaydı baştan alllah şifa versin insalllah en kısa zaöanda kurtuluruz bu hastalıktan
Ccyln esrahmet61 ben de 35 haftalık hamileyim ve şu an covid liyim geçecek inşallah bol bol meyve ve sıvı tüketin
Mommhappy esrahmet61 10 haftalığım 4.günüm karantinada canım. İki gün bel bacak ağrısından öldüm hastanede parol taktılar. Kendimi kastıgım icin bebekte kasılmıs kasıklarımda ağırdı aynı zamanda. Herkeste farklı gösteriyor ama kendinizi sıkmamaya calısın
giresun esrahmet61 bende bugün öğrendim 34 haftalık oldum öksürük ateş halsizlik sırt ağrısı var kan sulandırıcı yazdı doktor şimdilik
irem Canım suan covidim 6.günüm kişiden kişiye değişiyor durum. Hafifte geçiren var ağırda. Bol sıvı , c vitamini ve d vitamini önceliğin olsun. Ben biraz ağır geçirdim o da her yediğimi kusuyordum o zorladı beni
esrahmet61 irem tesekkr ederim canm evet mide bulantısı ilacı kullandım halde arada midem bulanıyor yinede