mucizebebek2010 Doktor Sümeyra Tatar hakkında bilgisi olan varmı? Araştırdım gitmeyi düşünüyorum ama tamda emin olamadım.
Burcukorkmazkaya mucizebebek2010 emin olmadığınız nokta nedir? Ben geçen hafta gittim. Çok ilgili çok sıcak sizin sözünüzü kesmeyen sözünüzü kıymetle dinleyen bir doktor size olup olmayacak şeyleri net söyleyip sizin de fikrinize kararınıza bırakan ama sizi asla etkide bırakmayan bir doktor ben çok memnun kaldım açıkçası
mucizebebek2010 Burcukorkmazkaya İlk doğumumda çok sıkıntı yaşadığım için malesef hiç bir şey içime sinmiyor. Özelde doğum yapmama rağmen doğum anında yaşadıklarımı hala unutamadım. O yüzden buradaki arkadaşlarada sormak istedim. Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Burcukorkmazkaya mucizebebek2010 rica ederim bende ssvd istediğim için Sümeyra tatara gittim. Çok içime sindi bakalım inşaAllah hayırlısı olsun hakkımızda
Camlicagizem En son gidip doğum fiyatı hakkında bilgi alan var mı acaba? Muayene ücretini biliyorum fakat doğum ücreti hakkında bilgim yok malesef bilen yazarsa sevinirim