tugbadugan0000 Kızlaar eşlerinizle evde ne gibi aktiviteler yapiyosunuz biz bazen yapacak bişey bulamıyoruz hep aynı şeyler insan sıkılıyorr biraz öneri fikir verin 😀🤩
Askpare tugbadugan0000 halimizmi var kız hamiş hamiş anca akşamları film izlioz zaten uyku hak getire allah bullak oldum ben iyice🤣 ama dogurunca bebeğş arabasına koyup doğada yürüyüşe gidicem kocişle
elifinilki27 tugbadugan0000 Biz dizi film izliyoruz genellikle sonra bir bakıyorum eşim uyuya kalmış 😂 onun dışında oyun almıştı eşim bir kaç kere de onu oynamıştık eğlenceli olmuştu tavsiye ederim 😁
FusunF tugbadugan0000 valla hiç halim yok ki yapalım dondurma cekti canım hadi çıkalım dedi eşim ona bile halim yok vazgeçtim yanı düşün😂😂😂
arzm28 tugbadugan0000 puzzle olabl9r film izleyn ya da tavla falan biz esimle oyle yapardık aylar aylar öncesinde 😁😁😁
elifinilki27 tugbadugan0000 Bezen bende sıkılıyorum film izlemekten yeni bi oyun almış jenga ya benziyor ama kule falan yapıyorsun aldığından beri bir kere oynamaya yanaşmadı 😂
Halime0638 tugbadugan0000 pc den oyun oynuyoruz sırayla 😂 film izliyoruz YouTube dan videolar izliyoruz bazen disari cikiyoruz birbirimizi dövüyoruz şakasına baska aklima gelmiyor 😂😂😂 ama şakadan dövüşmek en eglencelisi tabi sonunda ağlıyorum ama cok eğleniyorum jdekskek
2cucukanasi tugbadugan0000 oğlumuzu birbirimize paslıyoruz 😂 şakası bir yana yaklaşık 1 haftadır eşimle oğlum hastaydı onlara baktım tam onlar iyileşti ben hastalandım şimdi gündüz bebeyle idare ediyorum akşam eşim ikimize bakıyor mis gibi aktivite
sedefyrs1101 Eşyaların yerini değiştiriyoruz halı yıkıyoruz kapı duvar boyuyoruz geçen gün koca odayı parkeyi zımpara yaptık Ömrümden ömür gitti adamın pili bitmiyo hep iş peşinde 🤣
asina123 Birbirimizle uğraşıyoruz 😂 dövüşüyoruz ama şakadan flim izliyoruz yemek yapıyoruz beraber PUBG oynuyoruz böyle 😊
Buket_dadas tugbadugan0000 eşim isten gelir gelmez yemek yer sohbet ederiz 10 dk kadar sonra zaten ben filim izlerim eşimde direk bilgesayara girer yanında dursamda gene aynı cok sıkılıyoruz bizde arada bi dısarı cıkıyoruz ama fayda etmiyor yine cansıkıntısı var
zeeynepp19 tugbadugan0000 klasik akşamları meyve ve mısır eşliğinde her gün farklı bi film izliyoruz 😂 çok sıkılırsak mahallede yürüyüş yapıyoruz yavaş yavaş gezerek sohbet ediyoruz. Ya da avm ye gidip dolanıyoruz genelde rutinlerimiz böyle 😂
_Lavinya tugbadugan0000 Sabahları evde olup kahvaltı yaptığımızda benimle mecbur çizgi film izliyor😅 Geceleri de evdeyse uykusu yoksa film izliyoruz😅 Dart oynuyoruz parasına 😅😅😅 çok borcum var 🥲 kitap okur arada bana ben bulaşıkla uğraşırken. Şimdi de parmak basketbol oynucaz🤪 hamile olmadan önce de spor yapıyorduk 😅 ben sonra üç gün yatıyordum hahaha
Armess_loya Maç izleriz Karaoke yaparız Yastık savaşı yaparız Film izleriz Çay eşliğinde dedikodu yaparız 🤣😂😂😂😂