Fatmanur35 minikcivcivim yok canım allah için ne kusuru estağfurullah bende çizgi niyetini hiç bişey yok eğerki diyosan göbekte tüyler oluyo o çizgi olarak sayılıyosa ben hamile kalmadan öncede öyle tüylerim vardı
minikcivcivim Fatmanur35 ilerde olucak canim 😊😅🙈 baya bildiğin o tüylerin hizasında çizgi oluşuyor 😄 sana özelden mesaj atayacağım bidlirimlere bak kuzucum
nurellmas7 Fatmanur35 Canım senin dediğin gibi oldu idrara çıkarken sanki ha oldum ha olcam durumu oldu ve akşamüstü kasıklarım ağrımaya başladı adet olacakmış gibi bu saat oldu daha bişey yok
Fatmanur35 nurellmas7 Ayyyy inşallah istediğin gibi olur yemin ederim canım sabah namazında sanada birsürü dua ettim rabbim inşallah kabul eder mutlu eder😇❣️
nurellmas7 Fatmanur35 ayy amin inşallah kuzum. Canım benim Rabbim senden razı olsun gebeliğinde darlık yüzü göstermesin rahat rahat geçsin, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımdasın 😍😍💜
Fatmanur35 nurellmas7 Aminn inşallah canım benim allah kat kat razı olsun yüzünü hep güldürsün inşallah hayırlısıyla haberini bekliyorum merakta bırakma lütfen😇❣️
nurellmas7 Fatmanur35 cümlemizin inşallah kuzum hayırlı haberler vericem inşallah canım bir de şey sorucam son 3 saattir regl sancım kesildi şuan yok akşamüstü 4 gibi başladı 9 gibi kesildi ağrı sende öyle olmuş muydu?
Fatmanur35 nurellmas7 Valla canım hep öyle oluyodu kasıklarım şişmiş gibiydi çok ağrıyodu duruyodu bide eğerki gebelik söz konusuysa ki inşallahhhh bu ay baya ağrılı geçiyo vücut gebeliğe hazırlıyo kendini
nurellmas7 Fatmanur35 Aynen benimde öyle canım hafif aşağıya doğru batma oluyor ama çok sık değil sağol kuzum😇😘
nurellmas7 Fatmanur35 yarın yapayım diyorum eğer negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar denerim sen ne diyorsun sence ne zaman yapayım canım
Fatmanur35 nurellmas7 Valla canım ben hiç bişey diyemiyorum sana bırakıyorum böyle konularda çok hassasım ben önceki aylardan dolayı o yüzden sana bırakıyorum veya yardım amaçlı şöyle söyliyim ne zaman hissedersen o zaman testi yap..