Askna Devit 3 nasıl kullanılır suyla karıştırılıp mı içilmeli yoksa direk damla olarak yutulmalı mı? Kullanan varmı aranız da
deletedmom87894 Askna dilimin altına 5 damla döküyorum hiç midem bulanmıyor tadı zaten zeytinyağı gibi😂
Askna asyaninanneyim Doktor birsey demedi ama eczaneden alırken suyla karıştırıp iç dedi kafam karıştı acaba nasıl yapsam su miktarını da sormadım
Askna Klcaysgl aaaa öyle mi nasıl bir tadı var acaba denemedim daha zaten herseyden midem bulanıyor 😂🤦♀️
Klcaysgl Askna denemede zaten yağ gbi kaygan bi tat alamadan çikardim zaten ilk eşimde denedim nasil diye o kaygan bişey olmaz damlat dedi yapmaz olaydim 🤭🤣
Askna Fnen Bana hiç öyle yap diyen olmadı ya eczacı suyla karıştır dedi 10 damla yada normal iç dedi ne kadar suya 10 damla damlatmam lazım bunu öğrenmek istedim de çoğu arkadaş ekmeğe damlatıyormuş 🙄
Fnen Askna hiç suya damlatmadım canım 🤷🏻♀️ Ama sonuçta amaç vitamini almak bence ekmek su yada yemek o an istediğin şeye dökebilirsin, hangisi seni daha az rahatsız edecekse onu kullan 💚
Babydream Askna ekmeğe çorbaya tosta o an ne yiyorsam ona 9 damla damlatıyorum canım😊 eczaneci bana suya damlatma tadı yağlı mideni bulandırabilir demişti 😋
deletedmom87894 Askna bana ağzına damlat demişti cidden tadı o kadar kötü değil ya😂kaldıki ben kahve bitki çayları bile içemem midemi bulandırır ama d vitaminini içiyorm
Dilaraaapancar Benim doktorumda zeytinyağına 15 damla damlatıp ekmekle yemem gerektiğini söyledi ama aşırı midemi bulandırıyor 😔
Askna Dilaraaapancar ben hiç bir tat alamadım zaten 10 damla az içtiğimi fark etmedim bile sizinkinin kokusu falan mi var acaba
Askna Normal içtim bende kızlar tat alamadım midem de bulanmadı şükür 😂 bitince tekrar mi alınması gerekiyor acaba