Yusufayazin__annesi Kizlar dun 3 test yaptim pozitif cikti baska bir yerden bitane aldim yeni yaptim negatif cikti hepside farkli eczaneden aldim hamilemiyim dehilmiyim sastim
Zanaservan Yusufayazin__annesi hamilesin ama çok yeni olduğu için öyle çıkmış iki gün daha geçsin tekrar yap tam çıkar yada kan ver istersen ama hamilesin gözün Aydın canım
Merveofs Ay şu en üstteki beyazı hiç sevmiyorum pozitif olduğum halde hep negatif gösterdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yusufayazin__annesi Merveofs gercekten mi ben bugun onu yaotim az once negatif cikti digerleri oyle cikmadi
Kvser Yusufayazin__annesi o zaman hamilesiniz canım kan verin bugün benimde adet günüm inşallah bende bu mutluluğu yaşarım bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum ☺️
Merveofs Yusufayazin__annesi ben de 3-4 tane yapmıştım bir tanedi oydu. Hepsi silik de olsa pozitifti sadece o negatifti. Gittim kan verdim pozitif çıktı zaten
Mihriballim Yusufayazin__annesi en üstteki testi ben yedi aylıkken yaptım o zaman bile negatif çıkmıştı 😀😀🤭
Mihriballim Yusufayazin__annesi evet anı kalsın diye yapayım demiştim elimde vardi negatif çıkmıştı 😀🤭
Yusufayazin__annesi Merveofs icimi rahatlatiniz valla 🤩 oyle cikinca cok morelim bozulmus tu 😘 cift cizgi cikam dun yaptığımda tek cizgisi belirdi 5 dakika salona gidip geldim baktım cift cizgi belirmisti simdikide negatif
Yusufayazin__annesi Mihriballim dedim 3 silik bi bumu negatif cikti boyle hepsimi bozuk d3dim kendi kendime
Mihriballim Yusufayazin__annesi yok yok bu test hep böyle çıkıyor bende mavi olanla hamile olduğumu öğrendim
umayben Zanaservan ay ben da ya foruma sadece şu testlere bakmak için giriyorum hele ki kızlar ben görüyorum siz de görüyor musun başlıklarına görüyorumm yazmaya bayılıyorum 😂