inva Kızlar nişan geldikten sonra en erken ve en geç ne kadar süre sonra doğum yaptınız veya yapanları duydunuz ?
busra_2332 inva 4 gün önce nişanım geldi fakat hala bekliyorum 40+2 olduk sadece 1cm açıklık var onun dışında hiçbir şey yok :)
Aslylmz Bikaç saate dogumu baslayanda var canım haftalar sürende ☺️ Önemli olan sancı baslaması yada su gelmesi bide kanama olarakta devam ederse bi doktora görünmekte fayda var ☺️
inva Aslylmz nişanım geleli 2 hafta oldu başka gelen giden yok gününe kadar gidermi acaba inşallah gider☺️
Black-34 2 gündür geliyor benden kan da var ama doktor doğumu tetiklemek için alttan muayene yaptı kan vs gelebilir endişelenme su ve sancı gelirse gel dedi 3 cm açıklık var hala gelen giden yok gelmezse 10unda yatış yapacak sabah normal doğum 😬😬😬
Chngr06 Benim cumartesi akşam nişan geldi ama bir kerelik değildi daha sonra lavaboya çıktığımda peöeteye geliyordu hep gecesinde de sancılarım başladı pazar da dopum yaptım
ipekveannesi inva nişan gelip hemen doğuranda var 3 hafta sonra doğuranda yani nişan geldi diye hemen doğum olacak değil kendinizi strese sokmayın bebeğinizi etkilersiniz
inva ipekveannesi yok strese girmiyorum aslında merak ettim nişandan sonra en uzun süre ne kadar beklenmiştir acaba diye☺️ Doğru zamanda olması gerektiği gibi olsun inşallah hayırlısıyla🌸