Arhbn Bugün kontrolüm vardı 35+4 üm ve bebek hala ters duruyor. Doktor dönmesi çok zor dedi, özeldeki doktorum de dönmez demişti. Sizlernki kaçıncı haftada döndü
mucizegebelik6 Arhbn burda 38 de bile dönen gördüm son anlarda. Benim yavrum da makat pozisyonunda ama biz sizden küçüğüz daha
Banuka Arhbn son dk dönen bebekler bile var hiç tedirgin olmayın.Benimki 20. Haftadan 30a kadar baş geliş pozisyonundaydı.Şimdi 33 teyim makat gelişte.Dönmesini bekliyorum ben de.32-36 arası zaten dönüyor dedi doktor
Arhbn mucizegebelik6 ben doğum anında bile döneni okudum burda ama doktor çok zor deyince aklıma takıldı
Askpare Arhbn onu allah bilir hiç belli olmaz sıcak suyla duş al bence bol bol bide baharatlı yiyeceklerde işe yarıyormuş allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Arhbn Askpare Allah razı olsun canım deneyeceğim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Ekarhan 33 deyiz makat pozisyonunda simdi .Ama sezaryen olmustu ilk dogumum aradan 8 yil geçti bu nasil olur bilmiyorum
Morprenses Arhbn kuzenimin öyle oldu sezeryane hazırlıklı olun demişler ama tecrübeli bi ebe döndürmüş 🤷♀️
Sellinn Arhbn 35 haftalik gittigimde dönmüştü her gebelik bir olmuyor tabi ogluma hakileyken oglum hic donmemisti mesela
Arhbn Sellinn dönmeyince mecburi sezeryan mı oluyor. 35 haftalığım şimdi 36 olucam 2 hafta sonra gel dedi yani 38 de dönmemeişse sezeryan günümü verir doğumu mu bekler ki