mintirik Kızlar inek sütü alıp kaynatıp mayalıyorum. Herkes birşey söylüyor kimi zararlı kimi değil. Pastörize olmadığı için siz tüketiyormusunuz? Bu konuda fikriniz nedir
Powergirls mintirik en sagliklisi o bi kere hazır yoğurtlardan bende köyden getirip her hafta yogurdumu mayalarim hazır yoğurdu artık yiyemiyorum kendi yogurduma alışınca 🥰
595959 mintirik ben hamilelik öncesi bu şekilde mayalıyordum ama şimdi pastörize süt olmasına dikkat ediyorum. Marketteki günlük sütlerden alıp mayalıyorum artık. Yediğim peynirin içieğine bile bakıyorum pastörize süt mü yoksa sadece süt mü yazıyor diye 😊
mintirik Powergirls bende güvendiğim yerden alıyorum yapıyorum haftalık marlet yoğurduna alışık olmadığım için yiyemiyorum
Klcaysgl Benim kayinvalidem yapiyo ikidir yiyorum bilinçli bi kadin yaşlida o bilmicekte ben mi bilcem valla yiyorum onun yaptiğini 😅
Poyrazin_annesi Bende oyle yapıyorum sütü 1 saat kaynatıyorum yarısını içmek ıcın ayırıyorum yarısınıda yogurt yapyrm🥰
mintirik 595959 evet 2 ye ayrılmış durumda kimisi kesinlikle pastörize diyor kimisi ev yoğurdu sağlıklı bende ev toğurdundan yanayım🤷♀️
Advy26 mintirik market yoğurtdu ne olduğu bile belli değil en azından gerçek yoğurt yiyirıysn ne zararı olacak 😊
sessizizleyici mintirik anam kendimi bildim bileli öyle yoğurt yapar bende 5 senelik evliyim nerdeyse sütüm gelir kaynatır yoğurdumu yaparım marketin kireç gibi yoğurdunu yiceğime güvendiğim yerden sütümü alıyorum
mintirik O zaman mayalamaya devam marlet yoğurdu 🤮 ben sıcak sıcak içiyorum iyice kaynatıktan sonra zararı olmaz diye ama işte insanların görüşleri kafa karıştırıyor
Nisa1710 mintirik ben markettekilerin daha çok probiyotikli olduğunu biliyorum ve onları tüketiyorum birde kendin yapıyorsun eğer ölçümlere dikkat etmen gerekiyor
Azra_Mom mintirik bu yaptığınız en sağlıklısı zaten market yoğurtları da zararlı değil fakat evde yapılan kadar faydalı değil
Elifim17 mintirik tabii köy sütü ile kendim mayalıyorum. Markettekiler yogurt görünümlü sadece ama yoğurt değiller bence. Mayayı da migros ta büyüyo adında yoğurt mayası var Probiyotik maya onunla yapıyorum efsane oluyor. Bir yoğurtta olması gereken tüm bakteriler var 😍