kivirciginannesi Merhaba kızlar, 41+4 oldum artık dayanacak mecalim kalmadı hakikaten. 2 cm açıklığım var. Fakat bebeğin kafası tam yerleşmemiş. Açılma için ya da bebeğin kafasının yerleşmesi için bana öneriniz olur mu
Fatosylmz27 kivirciginannesi bnde 36 haftalık hamileyim öksürügum çok sanrm bu yüzden kanala girmiş ve 2 cm açıklık var
annesialisi kivirciginannesi tamamen bebeğinin keyfine bağlı onu ikna etmeye çalış benimki ikna olmadı on cm le saatlerce çatala kanala insin diye bekledim 41+3te 😂
asyaninanneyim kivirciginannesi bacım 35+3 deyim 2 cm acılmam var ev tasıdım dizdim 32.-33. Haftamda o yüzden oldu muhtemelen benim acılmada ama ben kasıtlı olarak hep eğilip kalkıyorum bugünde 1 ay sonra cinsel ilişki düşünüyorum artık acılsın iyice 😀
kivirciginannesi asyaninanneyim ya bebek çok aşağıda hissediyorum, ama çokta yukarda😂 ayakta mı duruyor ne yapıyor anlamadım hhaha
Poyrazin_annesi Pilates topu alıp üzerınde yuvarlayanılırsn canm arkadasım oyle yapmıstı faydasını gördü
Symkadi Pilates topunda 8 çizme hareketi ve öne arkaya gerinme hareketi yapmalısınız çok çok faydalı oluyor 👍🏻👍🏻
Symkadi kivirciginannesi Bak linkini ekledim bahsettiğim egzersizlerin hepsini gösteriyor , kesinlikle herkesin bu hareketleri düzenli olarak yapmasını tavsiye ederim . Ben bu hareketler ve pilates sayesinde 3 saatte doğurdumm 💃🏻
Poyrazin_annesi kivirciginannesi bılates topunu yere koyup üstüne oturuyosunuz yuvarlak daire çizer gıbı altınızda oynatıyosunuz. Internette vıdeolu anlatımı var