bsnrd ozgessle Sakarya’dan pek kmse yok sanrm ya kmse cevplamiyo.bende 35haftaligim.ozel takipliyim ama devlette yapicm inşallah.
mavisssanneee Bende devlete gidiyorum Günay DUMANA çok iyi bir doktor ve orda doğum yapmayı düşünuyorum yengem yapmti çok memnun doğum evinde eski sistem yokmus
ozgessle mavisssanneee herkes öyle diyor. Eskisi gibi değilmiş. Haftaya anca randevu bulabildim. Orada doğum nasıl oluyormuş biliyor musnuz?
bsnrd mavisssanneee ben de emin Levent, Bülent beyi beğendim ama Günay beye de gittim. hangisine bulursam gezdm öyle😁
ozgessle Ben şimdiye kadar hep özele gittim, şimdide doktorum hastaneden ayrılmış özel emuayenehaneye geçmiş. O beni tereddüte soktu. Ama eğtiim araştırmayı çok övüyorlar. Bilemedim bnde
bsnrd ozgessle eğitim araştırma yeni kadın doğum da.zaten devlete de muayne olmaya gdyrdm.sizin ki özelde hangi doktordu .ben medara gdyrm ama devlette doğum istiyorum
ozgessle ozgessle Hiç bilmiyorum bende haftaya salı ilk kez gidicem anca randevu bulabildim. O zman sorucam. Birbirimizi haberdar edelim olur mu bişey öğrenirsek 😊