esmerrmm Halimeb etli satilmasi yasak acaba yedigin etlimiydiki 🤔 . Ama bikereden bisey olmaz cnm ben yenmemesi gereken bi iki sey daha yemistim 😁
hamisanne_63 Halimeb hamilelikte yenmemesi gerekiyor ama ben urfalıyım yani en sevdiğim yemek o doğal olarak 🤪 birkaç kez yedim ama yememeye çalışıyorum tabi
miranbeyinmothersi Halimeb eti çiğ yemek çok ama çok zararlı. Artık yemişsin ama kesinlikle tavsşye etmem çiğ etler az pişmiş etler enfeksiyon ve farklı bir virüsü var ona sebeb oluyor birdaha normal etsizi ye
Klcaysgl Etliyse parazit yapar keşke araştirip da yeseydin cnm inş bişey olmaz etsizlere yönel en sağliklisi o tabi çok abartmadan ye onuda
ezgiyil Ben de 20 haftalıkken yaklaşık 30 40 tane yedim😄 et iyice yoğrulup piştikten sonra bir kereden bir şey olmaz evham yapıp kendinizi üzüp strese sokmayın
esmerrmm Halimeb midye kokoreç yedim yani senin yediginden daha zararli midye ve kac defada cig köfte yedim . 3 ay once dogum yaptim bisey olmadi cok sükür
Halimeb miranbeyinmothersi Kesinlikle öyle yapicam bilerek isteyerek yemedim çok kalabalıktik o unuttum hamile olduğumu 🙈🙈🙈🙈