Naneliayran Şu an 4,5 aylık hamileyim, göbeğim çok çıkmadı çatlağım da olmadı ama korkuyorum gün aşırı vazelin sürüyorum. Önemli olan nemli kalmasıymış. Vazelini kullanıp deneyen etkisini gören var mı?
Almigok Naneliayran Bu konuyu bende merak ediyorum bende 4,5 aylık oldum dalinin bebe yağını kullanıyorum ama fayda edeceğini düşünmüyorum
Ftsolgn Naneliayran burda bir postta okumuştum vazelin güzel nemlendiriyor ama göbekte kıllanma yapıyor diye
Busraduragan Naneliayran lierac kızlar ben çok memnun kaldım 4 aylık iken başladım şuan 36 haftalığım 1 tane minicik yanımda oluştu sadece son aylarda ise mustelanın yaği ile destekledim birde
balkizin_annesi Almigok duş aldiktan sonra göbeğime bebe yağı sürüp masaj yapiyorum 5. ayimdan beri o kadar faydasini gördüm ki şuan neredeyse hiç çatlağım yok diyebilirim olan ufak tefek çatlaklarım da o kadar açık renk ki belli bile olmuyor bence devam edin😅💕
[silindi] hindistan cevizi yağı, bebe yağı, boom butter, bio oil vücut losyonu, sinoz vücut peelingi ne varsa
Ayseacibuca Rossmande satılan Isana marka vazelin ve lierac kullanıyorum vazelin çok güzel nemlendiriyor 36. Haftadayım çok şükür şuan için çatlak yok 🙏🏻
Naneliayran Biraz da genetik galiba, nemli olduğundan emin olduğum zaman içim rahat ediyor ama vazelin de kıl yapıyor evet