AngelDog Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı epidurel sezeryan ile Doğum istiyorum fakat üniversite hastanesi bunu yapıyor mu yoksa sadece özeller mi yapıyor yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Sude-96 AngelDog isteğe bağlıysa sezeryan sadece özel yapıyor tek epidural sezeryan olmaz epidural + spinal birlikte veya spinal olur spinali her hastane yapar genel anestezi çok yapılmıyor ama ikisini birlikte yapmıyorlardır çoğu özel bile yapmıyor öyle
Selin12- AngelDog canım üniversite hastanesinde sadece iki seçenek sunuluyor biri genel diğeri spinal maalesef epidural sezeryan yapmıyorlar genelde özel hastaneler yapıyor ama onuda belli başlı hastaneler yapıyor
Selin12- AngelDog ben istanbul da yaşıyorum capaya gidiyorum orasına üniversite hastanesi orada sormuştum ama diğer üniversite hastanesinde değişirmj bilmiyorum
AngelDog Selin12- aynıdır bence her yerde ben de İzmir’de yaşıyorum Ege üniversitesinde olur mu diye düşünmüştüm. Ama dediğiniz gibi spinal yapıyorlardır ancak özel olması lazım. Gittiğim hocaya sordum daha önce erken diye söylemedi bilgi vermedi. Şuan 33+4 artık bundan sonra söyler