Liyuzamom Esra1453 ay hadi İnşallah hem korku hem kavuşma isteği beni yedi bitirdi 😊 squat yapayım bari korkuyorum karnım da düşünce bi anda suyum gelir diye 😁😊
PrensesFiona Kızlar bana da bir bakar mısınız karnım düşmüş mü? hep aşağıda hissediyorum.Kanamam da olunca biraz korktum 😥enfeksiyondan dolayı olmuş ama Burda 32 haftalık. Aag06 Liyuzamom Maaaile
Aag06 Acemianne__ ben valla doguma kadar hergun yaptim bi ise yaramadi ahahhah bide elimle silerim ben hep yine olmadi,gunde 18kat indim ciktim olmadi Benim suyum esimle kavga edip strese girince pat geldi oneririm 😂😂😂😂
Liyuzamom Annenaz benimde yumuşak oluyor bebek nerde diyorum kendi kendime sonra kızım kasılıyor sertleşiyor karnım ha diyorum burda 😁😊, inşallah fazla geç kalmaz 😍
Liyuzamom Annenaz ben günde kaç kez şuan bile öyle sayamıyorum artık heheheh😁alıştım ama şimdi gidip gelip squat yapıyorum birde ben o meşhur videoyu yapmıştım 3 4 gün önce belki karnım ondan sonra düşmüştür diye düşünüyorum bugün yine yapacağım 🤷😊
Burcumm Liyuzamom valla epey inmiş ama ben dogumumu karnımdan değilde gözlerimin isiltisindan anlamıştım gözlerimin ici parliyodu🤭
Annenaz Liyuzamom hangi meşhur video . Ben bilmiyorum 😬 bana da söyler misin yarın ben de yapayım 😂 squat falan da yapmıyorum hiçbir şey yapmıyorum . Başta yasaktı. 34 den sonra serbest bıraktı doktor şimdi de benim canım istemiyor
Liyuzamom Iremaltnr activating labor diye bi video doğumu tetikliyormuş haftanız erkense yapmayın ben doktordan çıktıktan sonra yaptım doktorum zaten doğsa da artık bi sıkıntı olmaz dediği için yaptım 😊😍
Aag06 Acemianne__ 😂😂😂😂😂😂 valla doktor bile sabah kontrolde 2 haftan var daha gelmez yukarda kabalda degil acilma yok sanci yok dedi Ciktim doktorun ordan kavga ettik aksamina suyum geldi😂😂😂 o sinir stresle moral bozuklugu ile olacagi buydu 😂
Acemianne__ Aag06 ay kıyamam stresten doğurmak doğruymuş meğerse 😂😂😂 imkansızı başarmışsın kız sonra ne oldu peki kocana teşekkür mü ettin yoksa kavgaya devam mı 😂😂😁😁😁😁