Tubamommy Muayeneden hariç ikili test fiyatları neler kızlar yakın zamanda yaptıran fiyat bilgisi olan var mı
Elizam12 İsaltaş tıp merkezi de sanrım diyer özellere göre daha uygun en son 50 TL Di diye hatırlıyorum
minikkoalaa Tubamommy İsa da Hatice hanım var memnun kalanı duymuyorum. Ben Altınkoza da Fatma Ersözdeyim ona git derim başka birşey demem
Kubos01 Elizam12 evet bizde 13 de ısrarla sorunca kıza benzettim dedi ama 15 de kız dedi net Hatice hanım ve muayenede sağlıklı bebek dedi çok şükğr dedim elhamdulillah dedi çok içten geldi o tavrı
Elizam12 Tubamommy 100 TL oldu gün içerisinde gitsen zaten testi yapıyorlar sadec kan aldık için 7 8 güne kadarda sonuç çıkıyo
Gece_mavim0 Biraz alakasız olacak ama Adana şehir hastanesine giden var mı acaba? Ya da 16. Haftada devlet cinsiyet söylüyor mu ??
minikkoalaa Gece_mavim0 Şehir hastanesinde de takipliyim ben. 12. Haftaya yeni girmiştik. Dr tahmin etti orda hemen. Halen de diğer Dr lar da aynı cinsiyeti söylüyor
Gece_mavim0 Elizam12 ben gittiğimde şehir hastanedeki ultrasonların cinsiyeti göstermediği yanlız ayrıntılı da görebileceğim söylendi rezalet bir muamele gördüm bir daha da Allah düşürmesin diyorum metrodan devam ediyorum
Gece_mavim0 minikkoalaa ben 18de gittiğimde şehir hastanedeki ultrasonların cinsiyeti göstermediği yanlız ayrıntılı da görebileceğim söylendi rezalet bir muamele gördüm bir daha da Allah düşürmesin diyorum metrodan devam ediyorum
minikkoalaa Gece_mavim0 Aysun Çakar Seyrek Hoca’dan randevu alabilirsiniz memnun kalırsınız hemen tahmin etmişti cinsiyeti de