Haribo Tetanozun 2. Dozu için sağlık ocağına gittiğimde iki doktor kalp atışını duyamadi. Yaklasik 10 15 dakika ugrastiktan sonra duyuldu ve bebek asagi saklanmis dediler. Basina böyle bir durum gelen var mi? Ister istemez tedirgin oldum.
papiarya Haribo Sağlık ocaklarında olan aletler basit .. dolayısıyla net ve tam doğru olmuyor zor bulmaları normal benim de öyle bir kaç dk sonra buldu kaybetti tekrar aradı falan .. endişeye gerek yok yani önemli olan normal hastahanede olan kontrolünüz
gonulcelen Haribo bebeğinin hareketlerini hissetmiyor musun 2. Doz nerdeyse 25 hf yapılıyor bebek oldukça hareketlidir o dönemde.saglık ocağında ki Cihazları cok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Pilli bir cihaz sonuçta
tuanis35 Haribo bende gittiğimde iki saat kalp atışı arıyorlar alıştım artık. Kullandıkları cihaz çok kötü endiselenmeyin
Gulsunoyku Bendede ilk dozda bulamadılar çok düşük kalp atışı 120 dediler soluğu acilde aldım 140 üstü çıktı kullandıkları aletten kaynaklandığını söylediler sen genede bir acile gidip kontrol ettir herkesin bir olmayabilir için rahatlasin
Ekimannesii Bende sağlık ocağına her gittiğimde bebeğin kalp atışlarının yüksek olduğunu ve bu durumun tehlikeli olabileceğini acil kadın doğum doktoruna gitmemi söylüyor. Gidiyorum oda normal diyor kime inanacağımı şaşırdım 😏😏